HTC verklapt naam HTC One M10 op eigen website

Het nieuwe vlaggenschip van HTC zal dan toch de One M10 gaan heten, dat verklapt de fabrikant zelf op zijn eigen website.

HTC blijft dan toch bij One M10

De naam van het apparaat is verschenen op de website van HTC zelf en is ook te vinden in de metadata van een foto genomen met het apparaat. Eerder deden er verschillende geruchten de ronde dat HTC zou breken met de naam “One”, dat blijkt nu echter niet het geval te zijn. Het bedrijf koos ervoor, in tegenstelling tot heel wat andere fabrikanten, zijn nieuwe vlaggenschip niet op het MWC aan te kondigen maar later op een eigen evenement. HTC heeft ook al een teaser gepubliceerd.

Op een site waar gebruikers feedback kunnen posten over ervaringen met de helpdesk van HTC zou de naam “One M10” al uit een lijstje te kiezen zijn. Dat werd onlangs ontdekt door website TechTastic. Daarnaast vond de site de naam One M10 ook terug in een foto gemaakt met het toestel. In de zogenaamde Exif-data, de data die bij een foto hoort en allerlei informatie over het gebruikte toestel bevat, werd die ontdekking gedaan.

Uit de foto blijkt ook af te leiden dat de One M10 een camera krijgt met een resolutie van 9 megapixel. Dat spreekt eerdere geruchten, waarin een 12-megapixelcamera werd aangehaald, tegen. Het diafragma van de One M10 zou wel groter zijn dan dat van de One M9. HTC heeft met zijn toestellen heel wat geĆ«xperimenteerd met camera’s en dat viel niet altijd bij iedereen in de smaak.

Verwacht wordt dat de M10 op 11 april wordt aangekondigd en rond mei in de winkels ligt, dat is echter nog niet bevestigd door de fabrikant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Tim Cook iPhones 2018 iPhone X

Touch ID en meer: trefzekere analist deelt Apple’s plannen volgende iPhones lees verder

iOS 11 wallpapers

iOS 11 brengt legendarische lockscreen en homescreen eerste iPhone terug lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL: prijzen, design en specificaties gelekt lees verder

OnePlus 5 JCC+

OnePlus heeft nieuwe smartphone onthuld: OnePlus 5 JCC+ lees verder

HTC U11 design

HTC komt dit jaar nog met drie smartphones: specificaties opgedoken lees verder

iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters