HTC verklapt naam HTC One M10 op eigen website

Het nieuwe vlaggenschip van HTC zal dan toch de One M10 gaan heten, dat verklapt de fabrikant zelf op zijn eigen website.

HTC blijft dan toch bij One M10

De naam van het apparaat is verschenen op de website van HTC zelf en is ook te vinden in de metadata van een foto genomen met het apparaat. Eerder deden er verschillende geruchten de ronde dat HTC zou breken met de naam “One”, dat blijkt nu echter niet het geval te zijn. Het bedrijf koos ervoor, in tegenstelling tot heel wat andere fabrikanten, zijn nieuwe vlaggenschip niet op het MWC aan te kondigen maar later op een eigen evenement. HTC heeft ook al een teaser gepubliceerd.

Op een site waar gebruikers feedback kunnen posten over ervaringen met de helpdesk van HTC zou de naam “One M10” al uit een lijstje te kiezen zijn. Dat werd onlangs ontdekt door website TechTastic. Daarnaast vond de site de naam One M10 ook terug in een foto gemaakt met het toestel. In de zogenaamde Exif-data, de data die bij een foto hoort en allerlei informatie over het gebruikte toestel bevat, werd die ontdekking gedaan.

Uit de foto blijkt ook af te leiden dat de One M10 een camera krijgt met een resolutie van 9 megapixel. Dat spreekt eerdere geruchten, waarin een 12-megapixelcamera werd aangehaald, tegen. Het diafragma van de One M10 zou wel groter zijn dan dat van de One M9. HTC heeft met zijn toestellen heel wat geëxperimenteerd met camera’s en dat viel niet altijd bij iedereen in de smaak.

Verwacht wordt dat de M10 op 11 april wordt aangekondigd en rond mei in de winkels ligt, dat is echter nog niet bevestigd door de fabrikant.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters