HTC verwacht groei verkopen in het laatste kwartaal van 2009

HTC CEO Peter Chou heeft verklaard dat hij verwacht dat de verkopen van het bedrijf weer zullen groeien in het vierde kwartaal van dit jaar. Voor de verandering heeft dat niets te maken met Android, maar zal deze stijging te danken zijn aan HTC’s Windows Phones.

HTC Touch HD2 AAP

De CEO van HTC, Peter Chou, heeft onlangs losgelaten dat hij verwacht dat de verkopen van HTC binnenkort weer flink de hoogte in zullen gaan. Dit heeft dit keer niets te maken met Android, de Android-verkopen vielen zelfs een beetje tegen het afgelopen kwartaal, maar met Windows Mobile. Dat is in ieder geval wat Chou denkt. Vooral de HTC HD2 zou het erg goed moeten doen in het komende kwartaal en ook de Touch2 zal de Windows Mobile-verkopen van HTC wat kracht bij zetten.

Dit is eindelijk goed nieuws voor Microsoft, want het gaat de laatste tijd erg slecht met Windows Mobile. Chou maakte ook al eerder duidelijk dat de HD2 deels gericht was op het weer populair maken van Windows Mobile en dat lijkt dus in ieder geval deels gelukt te zijn. Wij hebben de HD2 momenteel in bezit en zullen zo snel mogelijk een review van deze telefoon publiceren waarin we onderzoeken of ook wij het ermee eens zijn dat de HD2 een stap in de goede richting is voor Windows Mobile.

Bron: Digitimes

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters