HTC vestigt nieuw verkoop record

De economische crisis is nog steeds volop aan de gang, maar HTC heeft toch voor een record bedrag telefoons verkocht afgelopen maand.

Het gaat goed met HTC. Erg goed zelfs. Twee weken geleden was nog te lezen op All About Phones dat HTC haar verkoopverwachtingen voor dit jaar opgeschroeft heeft, nu is er alweer erg positief nieuws over HTC opgedoken. Ondanks de economische crisis heeft HTC namelijk voor een record bedrag aan telefoons verkocht in november. De omzet van HTC was de afgelopen maand 530 miljoen dollar, wat 10.8% hoger is dan in oktober. Het bedrag is zelfs 22.1 procent hoger dan in november 2007.

Het succes van HTC afgelopen maand zou vooral te wijden zijn aan de prima ontvangst van de T-Mobile G1, een toestel dat door HTC geproduceerd is. Verder verkoopt de HTC Touch Diamond nog steeds prima en vallen de verkopen van de HTC Touch Pro en HTC Touch HD ook niet tegen. Om aan de verwachtingen voor het eind van het jaar te voldoen, moet HTC in december een omzet halen van 423 miljoen dollar. Gezien de naderende kersttijd en de goede resultaten in November, moet dit zeker te halen zijn voor HTC.

Afbeelding htc 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters