'HTC Ville is ook aanstaande met Android 4.0'

Volgen The BGR zal HTC in februari een nieuwe smartphone aankondigen die geen knoppen meer heeft en voorzien is van Android 4.0. Het toestel zal daarnaast opvallend dun zijn en een dualcore-processor gaan krijgen.

Volgens de Amerikaanse bron zal de HTC Villa een dualcore Snapdragon-processor mee gaan krijgen die zijn werk op 1.5GHz doet. De HTC Villa krijgt een 4.3-inch qHD-touchscreen met een Super Amoled paneel erin. Dit zou dan ook de eerste keer zijn dat HTC overstapt op Super Amoled van Samsung.

De bron gaat nog even verder door te melden dat de Villa een 8-megapixelcamera zal gaan mee krijgen die in 1080p video’s zal kunnen opnemen. Het meest opvallende aan deze smartphone is dat hij slechts 8mm dik zal gaan worden. Ook zal er naar alle waarschijnlijkheid een NFC-chip in het toestel zitten en zal de behuizing van metaal zijn. Tot slot weet de bron te melden dat er een 1650mAh batterij in het toestel zal zitten en Beats Audio.

De HTC Villa zal naar alle waarschijnlijkheid tijdens het Mobile Word Congress bekend gemaakt worden. Dit zal in de laatste week van februari 2012 plaats hebben in Barcelona.

HTC Ville 

Bron: BGR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Eise -

  Hmm dan ben ik toch benieuwd wat de geruchten zijn overal dat daar de HTC Edge getoond zal worden en dat wordt een quadcore toestel.. Lijkt me onlogisch dat dan ook een dualcore aangekondigd zal worden maar ik kan het ook mis hebben.. Hoop toch eerder op de Edge als je het mij vraagt… ZOu echt een zware tegenvaller zijn want das niks beter dan wat er nu al is namelijk… En de Edge is dat zeer zeker wel…

  Afwachten maar want zijn en blijven voorlopig allemaal alleen nog maar geruchten… Maar wel spannend….

  1. Dominick -

   Ze kunnen toch prima meer dan 1 toestel aankondigen op 't MWC?

   Voor wat betreft de quadcore, maak je daar maar geen zorgen om. Tegen de tijd dat daar een toepassing voor is, zijn er al legio toestellen die 't hebben op de markt.

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Specificaties en foto eerste smartphone van Razer gelekt lees verder

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

Flink aantal renders Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gelekt lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Nokia 9 render

Fabriek lekt renders Nokia 9: premium Android smartphone lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters