'HTC werkt aan WP7-toestel met 16-megapixelcamera'

HTC is bezig met een nieuwe telefoon die op Windows Phone 7 loopt, en een camera heeft met een geweldige resolutie: 16-megapixel.

HTC WP7 toestel 16 megapixel camera

Bij de camera zitten twee led flitsers. De telefoon heeft iets weg van de Desire S. Maar behalve over de camera, is er verder niets bekend over de verdere hardware van het toestel. Het ontwerp op de foto kan wellicht ook nog worden aangepast.

Het ziet er wel naar uit dat HTC met dit toestel probeert te concurreren met de Nokia N8, die nu zo’n beetje de beste cameratelefoon is.

Hieronder is een filmpje te zien dat HTC kennelijk heeft gemaakt om reclame te maken voor het toestel. Er kan weinig uit worden afgeleid behalve de resolutie en het ontwerp van de camera.

Het is nog niet bekend wanneer HTC het toestel op de markt wil brengen en of dat ook in Nederland zal zijn.

Bron: Phonedog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Eise -

  Das erg mooi maar met alleen maar meer MP's kan je de concurrentie niet voorblijven. Ik betwijfel dan ook of dit serieus een concurrent wordt van de N8. Wetende wat HTC voor lenzen gebruikt en als je niet de techniek toepast wat Nokia met de N8 heeft gedaan, zijnde de camera wat verder weg plaatst, dan zal je deze kwaliteit nooit halen.
  Als ze nu eens begonnen met Carl Zeiss lenzen en een goeie microfoon, want als je geluid omneemt met een HTC telefoon (ook met de meest hi-end toestellen) is het met Nokia vergelijken gewoon zwaar bagger.

  Daarnaast is het ook nog eens zo dat je niets aan meer MP's hebt als consument, hoogstens als je professioneel met fotografie bezig bent. En dan vraag ik me ook al af wat je met zo'n toestel moet want de prof. fotograaf zal dan eerder een dslr kiezen, of toch iig een compact camera denk ik.

  M.a.w. leuke feature maar het moet nog blijken of dit van toegevoegde waarde is.

 2. Ronald -

  Men pakt een HTC desire S… en vervangt de knoppen onder het scherm met 3 andere knoppen plakt er een 16Mpix camera op en daar is de HTC met WP7:)

  Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?:Y

   1. Jan- -

    Getekende reclames wel, de stijl niet. Zoals ik al zei: de tekeningen in dit filmpje zijn te realistisch. Normalitair zijn ze iets 'sketchier'.

Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Apple iPhone 8 Plus review design

Deze negen verborgen iPhone 8 features moet je nog ontdekken lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL krijgen lovende recensies, behalve op een vlak lees verder

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters