“HTC wil dit jaar 600.000 HTC G1's verkopen”

HTC heeft zich zelf ten doel gezet om dit jaar 600.000 HTC G1’s te verkopen. In 2009 moeten dit er nog veel meer worden, aldus de HTC CEO.

HTC directeur Peter Chou heeft in een interview gemeld dat het bedrijf dit jaar nog 600.000 toestellen wil verkopen met Android erop. Dit is een erg hoog aantal aangezien 2008 nog maar twee volle maanden heeft waarin de toestellen verkocht kunnen worden. Blijkbaar is de toeloop in Amerika en Engeland zo groot dat HTC verwacht dit cijfer nog dit jaar te kunnen halen. Voor volgend jaar is HTC ook positief gestemd als het gaat om de verkoop van de G1. Volgens Peter Chou zal de G1 “zeer goed” verkopen in 2009 echter aantallen wou hij niet noemen. Volgens hem zal dit getal wel hoger liggen dan 600.000 stuks echter wou hij zich hier niet vast op bijten.

Duidelijk is wel dat HTC wederom een nieuwe melkkoe heeft aangeboord en daarvan kunnen we er binnenkort meer van verwachten. Zo kunnen we nu alvast melden dat de HTC Pioneer binnenkort bekend gemaakt wordt door de producent. Wat dit precies inhoud zullen we later bekend maken.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters