HTC wint in Amerika prijzen met drie nieuwe Android-telefoons

De Taiwanese telefoonfabrikant HTC heeft op de CTIA-beurs in Amerika drie nieuwe telefoons gepresenteerd, die allemaal in de prijzen zijn gevallen.

HTC Evo 3D

De fabrikant kreeg die prijzen voor de HTC EVO 3D, de HTC ThunderBolt en de HTC EVO View 4G. Deze toestellen komen vooralsnog alleen in de Verenigde Staten uit, hoewel van de 3D volgens eerdere geruchten ook een gsm-versie zou uitkomen die in Europa te gebruiken valt.

De fabrikant kreeg ook nog een soort oeuvreprijs, voor Best Device Manufacturer.

HTC ziet dit als een bekroning van zijn harde werk om de Amerikaanse markt te veroveren met aansprekende producten, die gebruik maken van de nieuwste technologie waarbij de gebruiker – en het gemak dat die van zijn toestel verlangt – niet wordt vergeten. De ontwerpen van de diverse toestellen vielen bij de jury van de CTIA ook zeer in de smaak.

”We zijn zeer vereerd met deze prestigieuze prijzen. Die zijn het bewijs van het harde werk en de commitment van het HTC-team en onze partners”, sprak Peter Chou, de hoogste baas van HTC in een reactie.

Chou voegde eraan toe dat het design en innovatie door HTC in het centrum van elke ontwikkeling worden gezet. ”We luisteren voordurend naar onze klanten en observeren hun gedrag. Onze ontwerpen zijn ge├»nspireerd om hun levens beter en makkelijker te maken.”

Het prijzenfestijn hield overigens niet op, want het Amerikaanse blad Laptop magazine bekroonde eveneens HTC voor een paar zaken: de Taiwanezen mochten de prijsbekers voor ‘Best in Show’ en ‘Best Smartphone’ mee naar huis nemen. Die laatste prijs ging andermaal naar de EVO 3D, waar iedereen op de beurs erg van onder de indruk was. Het concurrerende Notebooks.com gaf HTC ook een prijs voor de EVO View 4G.

Bron: Softpedia

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters