HTC zet in op hogere verkopen Touch Diamond en G1

Hoewel er een wereldwijde economische crisis is, blijven de verkopen van HTC toestellen maar stijgen., het merk verwacht zelfs meer te verkopen dan aanvankelijk gedacht.

Het gaat wereldwijd slecht met de economie en dat komt voor veel telefoon-merken hard aan. HTC heeft echter helemaal geen moeite met deze crisis en blijft maar meer toestellen verkopen. Het gaat zelfs zo goed dat het bedrijf haar cumulatieve verkoopverwachtingen voor het eind van dit jaar naar boven heeft bijgesteld. Het gaat hier om de verkooopverwachtingen van de HTC Touch Diamond en de T-Mobile G1. De HTC Touch Diamond heeft zich al bewezen, maar toch heeft HTC de verwachting nog naar boven aangepast. Het bedrijf verwachte eerst nog de twee miljoen toestellen te halen aan het eind van dit jaar, nu is die verwachting omhoog gegaan naar drie miljoen. De T-Mobile G1 kwam uit op één miljoen verkochte apparaten, tegenover de zeshonderdduizend verkochte toestellen die eerder verwacht waren.

HTC CEO Peter Chou ging tevens in op de geruchten dat het slecht gaat met HTC en dat de producent plannen heeft om werknemers te ontslaan. Dit is volgens de man zeker niet waar, hij zei zelfs dat HTC geen last heeft van de huidige economische crises. Tot slot liet Chou nog los dat HTC van plan is om een design bedrijf in de Verenigde Staten te verwerven om diensten voor HTC te leveren.

htc verkoop

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters