HTC ziet winst verdubbelen in Q3

HTC heeft haar kwartaalcijfers over Q3 van dit jaar gepubliceerd en die zijn zeker niet om zich voor te schamen. De winst verdubbelde ten opzichte van vorig jaar en ook de omzet was niet niks.

HTC logo

HTC heeft het afgelopen kwartaal bijna honderd miljoen dollar meer winst gemaakt dan in Q2 van dit jaar, waardoor de winst uitkwam op $360 miljoen. Dat is zelfs 97% meer dan in Q3 van 2009, toen de winst ‘slechts’ 184 miljoen dollar bedroeg. Ook de inkomsten van HTC gingen er lekker op vooruit het afgelopen kwartaal en stegen naar zo’n 2,5 miljard dollar. Daarmee kan, zeker gezien de positieve resultaten van eerder dit jaar, gezegd worden dat HTC erg goed bezig is.

En als het aan HTC ligt zal die groei de komende tijd zeker niet ophouden, want terwijl de Desire en de Legend het nog steeds lekker doen, staan er al veel toestellen klaar. Het Android-aanbod van HTC, dat vooral het succes wist te behalen het afgelopen jaar, zal binnenkort doorgroeien met de Desire HD en de Desire Z en Windows Phone 7 zal de verkoopcijfers naar verwachting alleen maar nog beter maken met onder andere de HD7.

Bron: Engadget

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters