‘HTC’s nieuwe toptelefoon krijgt revolutionaire camera’

Het is al bekend dat HTC in oktober een nieuwe smartphone uitbrengt. Over deze smartphone is eigenlijk nog niets bekend, maar het gerucht gaat dat HTC opnieuw werkt aan een ‘revolutionaire’ camera.

‘HTC’s nieuwe toptelefoon krijgt revolutionaire camera’ Htc

Hierover bericht de Vietnamese media, zoals HTCviet. Steeds vaker worden in dat land smartphones gefabriceerd. Zo ook de nieuwe toptelefoon van HTC, zo lijkt het. Topvrouw Cher Wang maakte eerder dit jaar bekend dat HTC hier aan werkt. Redden wat er te redden valt, kan HTC na de deceptie van de One M9 en de daarop kelderende aandelenkoers gedacht hebben.

Om de aandacht te trekken zou HTC de nieuwe smartphone, die ontwikkeld wordt onder codenaam Aero, voorzien worden van een revolutionaire camera. HTC en revolutionaire camera’s: waar kennen we dat van? De One M7 was de eerste met een UltraPixel-camera en de One M8 had een dubbele camera.

Dat laatste was alles behalve een succes en dus koos HTC voor de One M9 een conventionele camera uit. Maar zelfs dat was niet zo’n succes. Nu gooit HTC het met de Aero dus waarschijnlijk opnieuw over de revolutionaire boeg. Concrete informatie hierover ontbreekt nog.

De camera zou foto’s kunnen schieten in RAW, geliefd onder professionele fotografen en fotobewerkers. Daarnaast heeft hij als het goed is een diafragma van 1.9, net als de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge.

Meer informatie over de HTC Aero ontbreekt nog. Zo is het nog onbekend welke processor HTC kiest en of het display een quad HD- of full HD-resolutie krijgt. Vorig jaar oktober presenteerde HTC de Desire Eye en in 2013 werd de HTC One MAX aangekondigd.

OnePlus 6 specificaties

Specificaties OnePlus 6 gelekt: indrukwekkend voorproefje lees verder

Samsung Galaxy S9

Deze adblocker is onmisbaar op elke Samsung Galaxy smartphone lees verder

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters