‘HTC’s nieuwe toptelefoon krijgt revolutionaire camera’

Het is al bekend dat HTC in oktober een nieuwe smartphone uitbrengt. Over deze smartphone is eigenlijk nog niets bekend, maar het gerucht gaat dat HTC opnieuw werkt aan een ‘revolutionaire’ camera.

‘HTC’s nieuwe toptelefoon krijgt revolutionaire camera’ Htc

Hierover bericht de Vietnamese media, zoals HTCviet. Steeds vaker worden in dat land smartphones gefabriceerd. Zo ook de nieuwe toptelefoon van HTC, zo lijkt het. Topvrouw Cher Wang maakte eerder dit jaar bekend dat HTC hier aan werkt. Redden wat er te redden valt, kan HTC na de deceptie van de One M9 en de daarop kelderende aandelenkoers gedacht hebben.

Om de aandacht te trekken zou HTC de nieuwe smartphone, die ontwikkeld wordt onder codenaam Aero, voorzien worden van een revolutionaire camera. HTC en revolutionaire camera’s: waar kennen we dat van? De One M7 was de eerste met een UltraPixel-camera en de One M8 had een dubbele camera.

Dat laatste was alles behalve een succes en dus koos HTC voor de One M9 een conventionele camera uit. Maar zelfs dat was niet zo’n succes. Nu gooit HTC het met de Aero dus waarschijnlijk opnieuw over de revolutionaire boeg. Concrete informatie hierover ontbreekt nog.

De camera zou foto’s kunnen schieten in RAW, geliefd onder professionele fotografen en fotobewerkers. Daarnaast heeft hij als het goed is een diafragma van 1.9, net als de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge.

Meer informatie over de HTC Aero ontbreekt nog. Zo is het nog onbekend welke processor HTC kiest en of het display een quad HD- of full HD-resolutie krijgt. Vorig jaar oktober presenteerde HTC de Desire Eye en in 2013 werd de HTC One MAX aangekondigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HTC U11 Edge Sense

HTC toont nieuwe functies Edge Sense op HTC U11 lees verder

Huawei Mate 10 opvolger van Mate 9

Flink aantal details Huawei Mate 10 duiken op lees verder

OnePlus 3T goud

Nieuwe kleur OnePlus 5 wordt binnenkort geïntroduceerd lees verder

Apple geheime project diabetici

Bekende lekker onthult uiterlijk Apple iPhone 8 lees verder

Samsung Galaxy Note 8 concept

Details opgedoken: zoveel gaat de Samsung Galaxy Note 8 kosten in Europa lees verder

vingerafdrukscanner

Dit wordt de eerste smartphone met vingerafdrukscanner in het scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters