HTC's Windows Mobile-telefoons van 2010 gelekt

Door het uitlekken van de roadmap van HTC is er bekend welke toestellen de telefoonfabrikant in de eerste helft van 2010 uit wil brengen. Eerder noemde we al de Android-telefoons, maar op het gebied van Windows Mobile brengt HTC ook het een en ander uit.

De Android-toestellen die gepland staan voor de eerste helft van 2010 noemden we al eerder. Daaruit blijkt dat er in verschillende categorieën vijf smartphones gepland staan die werken met het Android-besturingssysteem. Uit de roadmap valt ook een aantal Windows Mobile-toestellen te halen. Het blijkt dat Windows Mobile het in de eerste twee kwartalen van 2010 met slechts drie smartphones moet doen. HTC heeft in totaal vier categorieën van telefoons die het lanceert in 2010. Deze categorieën zijn design/lifestyle, social, performance en productivity. De eerste drie zijn bedoeld voor Android-telefoons, terwijl de laatste de Windows Mobile-telefoons herbergt. De codenamen zijn Photon, Trophy en Tera.

De Photon is een Windows Mobile 6.5-telefoon met een karakteristiek HTC-uiterlijk. Qua formfactor zal de Photon waarschijnlijk de opvolger moeten worden voor de Touch Diamond 2. De specificaties laten zien dat er een 3,2 inch scherm op zit, een 5-megapixelcamera en een 600MHz Qualcomm-processor. Het toestel wordt verwacht in april.

Iets later in het jaar, in mei, moet de Trophy uitkomen. Net als de Salsa die op Android draait heeft dit toestel een portrait-Qwerty-toetsenbord. Met een scherm van 3,0 inch heeft de Trophy een vrij groot scherm gezien het toesteltype. Ook hier zit een 600MHz-processor in.

De Tera lijkt een broertje van de Touch Pro 2 te zijn. Er zit een uitschuifbaar Qwerty-toetsenbord op en het toestel lijkt qua formfactor erg op de Pro 2. Het scherm is met 3,0 inch wel wat kleiner. Net als de Photon komt deze waarschijnlijk uit in april.

HTC Photon

 

HTC Trophy

 

HTC Tera

 

Bron: XDA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Magikarp Jump

Pokemon: Magikarp Jump is de verslavende nieuwe Pokémon app lees verder

Whatsapp

Vijf redenen waarom Whatsapp zo groot heeft kunnen worden lees verder

Facebook Messenger Lite

Zo installeer je een veel zuinigere en lichtere versie van Facebook Messenger lees verder

Snapchat Custom Stories

Snapchat krijgt update met Custom Stories feature lees verder

Fidget Spinner Finger Spinner

Dit is de beste Fidget Spinner app voor op je smartphone lees verder

messenger apps

Waarom je geen foto’s met WhatsApp moet delen: kwaliteit vergeleken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters