Vodafone geeft klanten drie maanden onbeperkt data

Vodafone geeft zijn nieuwe klanten de eerste drie maanden een onbeperkte databundel. Door deze actie kunnen klanten beter inschatten hoeveel data ze nou daadwerkelijk gebruiken. Ook voor bestaande klanten die hun abonnement na 4 april verlengen geldt deze regeling.

Na afloop van deze proefperiode is het voor klanten mogelijk om hun databundel naar boven of naar beneden bij te stellen. Een slimme zet van Vodafone, want door het wegnemen van de beperking op jouw dataverkeer zul je minder zuinig omgaan met dataverbruik, bijvoorbeeld door je Wifi vaker uit te laten staan. Gemak dient de mens en onze verwachting is dan ook dat er door deze proefperiode meer abonnementen met een hoge datalimiet zullen worden afgesloten

Nieuwe abonnementen

Deze proefperiode zal beschikbaar zijn voor alle nieuwe klanten die zich na 4 april aanmelden bij de provider. Op 4 april worden namelijk de nieuwe abonnementen geïntroduceerd. Het opvalendste nieuwe abonnement heet Vodafone Black. Dit abonnement heeft de grootse databundel van Nederland, met een grootte van 25GB per maand. Daarnaast kun je met Black onbeperkt bellen in 43 landen en heb je een maandelijkse buitenlandbundel van 2GB. Deze abonnementsvorm is dan ook voornamelijk interessant als je veel in het buitenland bent. Als je in Nederland bent kun je met het Black abonnement 100 minuten per maand naar het buitenland bellen, zonder dat daar kosten voor in rekening worden gebruikt. Het abonnement gaat 89 euro per maand kosten.

Tele2 heeft sinds kort ook een abonnement met een flinke databundel. De provider heeft een abonnement met een datalimiet van 24GB per maand.

Bellen via Wifi of 4G

Vodafone is ook bezig met het invoeren van bellen via Wifi en VoLTE (bellen via het 4G netwerk). Dit moet ervoor zorgen dat de gesprekskwaliteit verbetert. Met name binnenshuis laat de 2G verbinding die de standaard is voor mobiele gesprekken, nog wel eens een steekje vallen. In het Verenigd Koninkrijk kan er al enige tijd via het Wifi netwerk worden gebeld en in Duitsland is bellen via het 4G netwerk al een tijdje mogelijk.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters