Huawei en Honor telefoons 60 dagen uitproberen

De drempel om een Huawei- of Honor-toestel aan te schaffen is lager dan ooit: Huawei heeft vandaag bekend gemaakt dat alle toestellen tijdelijk binnen 60 dagen kosteloos geretourneerd kunnen worden.

Niet tevreden, geld terug

Wie voor 3 juni een telefoon van Huawei of Honor aanschaft, kan het toestel binnen 2 maanden bij ontevredenheid zonder slag of stoot op laten halen en zijn geld terugkrijgen. De actie is dus slechts geldig tot volgende week woensdag, maar dat hoeft de keuze niet lastig te maken: je hebt immers ruim de tijd om het toestel te testen.

Alleen via vMall

In een persbericht laat Huawei weten dat de actie er vooral toe dient om de consument aan te moedigen om het toestel aan te schaffen en zo goede mond-op-mond-reclame te verspreiden. Om deel te nemen aan de actie moet het toestel worden aangeschaft worden via vMall. VMall staat voor virtual mall en is een verkoopplatform van Huawei en Honor. Voor kritische kopers biedt vMall vaak voordelen aan om ze over te halen, deze actie bevestigd dat maar weer eens.

Pick-up voor gemak

Om het toestel te retourneren is één telefoontje voldoende. Slechts een paar dagen nadat het toestel is opgehaald zal het geld worden teruggestort of de vervangende telefoon geleverd worden. Er is gekozen voor pick-up om het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken, stelt Marco Eberlein, hoofd van de E-commerce van Honor.

Je hebt nog deze week om je keuze te maken. Hier vind je reviews van de Huawei P9 en de Huawei P8, plus een vergelijking tussen de twee. Lees ook meer over de Honor 5X en Honor 7. Keuze kunnen maken? Bestel jouw toestel voor 3 juni hier!

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters