Huawei en Honor telefoons 60 dagen uitproberen

De drempel om een Huawei- of Honor-toestel aan te schaffen is lager dan ooit: Huawei heeft vandaag bekend gemaakt dat alle toestellen tijdelijk binnen 60 dagen kosteloos geretourneerd kunnen worden.

Niet tevreden, geld terug

Wie voor 3 juni een telefoon van Huawei of Honor aanschaft, kan het toestel binnen 2 maanden bij ontevredenheid zonder slag of stoot op laten halen en zijn geld terugkrijgen. De actie is dus slechts geldig tot volgende week woensdag, maar dat hoeft de keuze niet lastig te maken: je hebt immers ruim de tijd om het toestel te testen.

Alleen via vMall

In een persbericht laat Huawei weten dat de actie er vooral toe dient om de consument aan te moedigen om het toestel aan te schaffen en zo goede mond-op-mond-reclame te verspreiden. Om deel te nemen aan de actie moet het toestel worden aangeschaft worden via vMall. VMall staat voor virtual mall en is een verkoopplatform van Huawei en Honor. Voor kritische kopers biedt vMall vaak voordelen aan om ze over te halen, deze actie bevestigd dat maar weer eens.

Pick-up voor gemak

Om het toestel te retourneren is één telefoontje voldoende. Slechts een paar dagen nadat het toestel is opgehaald zal het geld worden teruggestort of de vervangende telefoon geleverd worden. Er is gekozen voor pick-up om het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken, stelt Marco Eberlein, hoofd van de E-commerce van Honor.

Je hebt nog deze week om je keuze te maken. Hier vind je reviews van de Huawei P9 en de Huawei P8, plus een vergelijking tussen de twee. Lees ook meer over de Honor 5X en Honor 7. Keuze kunnen maken? Bestel jouw toestel voor 3 juni hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Nokia 7 2018

Vijf nieuwe Nokia smartphones onthuld: van flagship tot budgetmodel lees verder

Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld: iPhone X killer lees verder

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters