Officiële foto’s en specificaties mysterieus Huawei toestel duiken op

De Chinese instantie TENAA heeft de Huawei Enjoy 6s gecertificeerd. De foto’s en specificaties onthullen een vrij standaard mid-ranger.

Huawei Enjoy 6s

Na maanden aan geruchten en gelekte informatie tellen we de dagen af tot 3 november, wanneer Huawei naar verwachting dan eindelijk de Huawei Mate 9 zal gaan onthullen. Op basis van recente benchmarks lijkt het een indrukwekkende phablet te gaan worden. Vandaag is er een ander toestel van Huawei opgedoken, dit keer met bescheiden specificaties. Een Huawei smartphone met het modelnummer DIG-AL00 is namelijk gecertificeerd door TENAA, een Chinese instantie.

Huawei Enjoy 6sHuawei Enjoy 6s

Specificaties

Naast een aantal duidelijke foto’s levert de certificering ook een lijstje met specificaties op. Naar verwachting gaat het toestel de Huawei Enjoy 6s heten, en wordt het een betaalbare mid-ranger. Dat zie je ook terug in de specificaties. De DIG-AL00 heeft een 720p 5-inch scherm. Onder de motorkap zit een 1.4GHz octa-core SoC en 3GB aan werkgeheugen. Je hebt als gebruiker volgens de certificatie toegang tot 32GB aan opslaggeheugen, uitbreidbaar tot 128GB. Een 2920 mAh batterij moet er in combinatie met de bovenstaande specificaties voor gaan zorgen dat je de dag doorkomt. De Huawei Enjoy 6s heeft waarschijnlijk een 13MP camera aan de achterkant, en een 5MP camera om selfies mee te nemen.

Huawei Mate 9

Het is nog niet precies bekend wanneer het mysterieuze toestel aangekondigd gaat worden. Normaliter worden toestellen vrij snel na de certificatie van TENAA officieel onthuld, dus wellicht wordt de Huawei Enjoy 6s tegelijkertijd met de Huawei Mate 9 aangekondigd. De foto’s van de DIG-AL00 tonen een zeer standaard ontwerp. Het is helaas nog niet duidelijk of de Huawei Enjoy 6s ook naar Nederland komt.

Bron: Playful Droid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

HMD Global Nokia 7

Maak kennis met de zojuist aangekondigde Nokia 7 lees verder

iPhone X Nederland

iPhone X: eerste exemplaren onderweg naar Nederland lees verder

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters