Officiële foto’s en specificaties mysterieus Huawei toestel duiken op

De Chinese instantie TENAA heeft de Huawei Enjoy 6s gecertificeerd. De foto’s en specificaties onthullen een vrij standaard mid-ranger.

Huawei Enjoy 6s

Na maanden aan geruchten en gelekte informatie tellen we de dagen af tot 3 november, wanneer Huawei naar verwachting dan eindelijk de Huawei Mate 9 zal gaan onthullen. Op basis van recente benchmarks lijkt het een indrukwekkende phablet te gaan worden. Vandaag is er een ander toestel van Huawei opgedoken, dit keer met bescheiden specificaties. Een Huawei smartphone met het modelnummer DIG-AL00 is namelijk gecertificeerd door TENAA, een Chinese instantie.

Huawei Enjoy 6sHuawei Enjoy 6s

Specificaties

Naast een aantal duidelijke foto’s levert de certificering ook een lijstje met specificaties op. Naar verwachting gaat het toestel de Huawei Enjoy 6s heten, en wordt het een betaalbare mid-ranger. Dat zie je ook terug in de specificaties. De DIG-AL00 heeft een 720p 5-inch scherm. Onder de motorkap zit een 1.4GHz octa-core SoC en 3GB aan werkgeheugen. Je hebt als gebruiker volgens de certificatie toegang tot 32GB aan opslaggeheugen, uitbreidbaar tot 128GB. Een 2920 mAh batterij moet er in combinatie met de bovenstaande specificaties voor gaan zorgen dat je de dag doorkomt. De Huawei Enjoy 6s heeft waarschijnlijk een 13MP camera aan de achterkant, en een 5MP camera om selfies mee te nemen.

Huawei Mate 9

Het is nog niet precies bekend wanneer het mysterieuze toestel aangekondigd gaat worden. Normaliter worden toestellen vrij snel na de certificatie van TENAA officieel onthuld, dus wellicht wordt de Huawei Enjoy 6s tegelijkertijd met de Huawei Mate 9 aangekondigd. De foto’s van de DIG-AL00 tonen een zeer standaard ontwerp. Het is helaas nog niet duidelijk of de Huawei Enjoy 6s ook naar Nederland komt.

Bron: Playful Droid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple geheime project diabetici

Bekende lekker onthult uiterlijk Apple iPhone 8 lees verder

Samsung Galaxy Note 8 concept

Details opgedoken: zoveel gaat de Samsung Galaxy Note 8 kosten in Europa lees verder

vingerafdrukscanner

Dit wordt de eerste smartphone met vingerafdrukscanner in het scherm lees verder

Google Pixel 2

Zou de Pixel 2 er zo uit gaan zien? lees verder

iPhone 8 iPhone 7 Plus

Video en foto’s tonen iPhone 8 naast iPhone 7 Plus lees verder

OnePlus 5

Videobyte: kan de OnePlus 5 tegen krassen, vuur en druk? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters