Huawei introduceert hernieuwde service voor P9

Huawei introduceert op 22 april de Huawei VIP service. Dit is een servicecontract voor kopers van de nieuwe P9 of P9 Plus. Via deze service kan er ook een pre-order worden geplaatst voor het nieuwe toestel.

De Huawei VIP Service vervangt de bestaande Huawei Premium Service. Het verschil met de Premium Service is dat voor de P9 en de P9 Plus ook ‘drie maanden schermreparatie’ en ‘drie maanden toestelvervanging’ wordt aangeboden.

Huawei VIP Service Huawei VIP Service

Klanten die de P9 en P9 Plus kopen, kunnen zich tot 30 dagen na aankoop inschrijven voor de Huawei VIP Service. Met deze service heb je recht op drie jaar garantie en drie dagen repairservice en een pick up and return service. De kopers van de nieuwste toestellen krijgen een schermgarantie van drie maanden en een vervangend toestel als binnen drie maanden na de aankoop een hardwaredefect optreedt dat binnen de garantie valt. Deze service biedt Huawei kostenloos aan.

Pre-order P9

Vanaf 22 april kunnen klanten zich registreren via www.huaweivipservice.nl. Klanten die al in het bezit zijn van de P9 en P9 Plus kunne zich registreren via de HiCare-app. Deze app is standaard geïnstalleerd op het toestel. Via www.denieuwstehuawei.nl kan je je al inschrijven voor de pre-order.

Deze service is niet alleen voor het vlaggenschip van Huawei. Ook voor andere toestellen kan je gebruik maken van deze service, alleen zijn dan niet alle services beschikbaar van de Huawei VIP Service zoals: ‘drie maanden schermgarantie’ en ‘gratis vervangende toestel binnen drie maanden’.

Gelekte foto P9 Max

Naast dit nieuws over deze service is er vandaag een foto gelekt van de P9 Max. Via diverse benchmark websites zijn er al veel specificaties vrijgekomen over de het nieuwe toestel. Het beeldscherm heeft een 6,9-inchscherm met een resolutie van 1920×1080 resoluties. Onder de motorkap zit een HiSillicon Kirin 950-processor met 4GB aan werkgeheugen en 32GB aan intern geheugen. In de telefoon zit een 16-megapixelcamera en de camera waarmee je selfies kan maken heeft een 8-megapixelsensor. De lenzen van van het toestel zijn van Leica.

Huawei Vip Service

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters