Huawei komt met vier nieuwe producten, een tablet en telefoons

De persconferentie van telefoonmaker Huawei is pas morgen, maar nu al is op het MWC 2011 in Barcelona uitgelekt dat het bedrijf dan vier nieuwe producten zal presenteren waaronder een smartphone en een 7 inch tablet.

Huawei Ideos X3

Het gaat om de IDEOS X3 telefoon en de IDEOS S7 Slim Tablet, allebei Android-apparaten. De volledige specificaties worden pas morgen onthuld, maar er is al het een en ander over bekend. De IDEOS X3 wordt beschreven als de allerdunste 3.2 iinch smartphone. Er komt Android Gingerbread (2.3) op te staan.

De IDEOS S7 SLim Tablet heeft een diameter van 7 inch. Het capacitieve aanraakscherm is 12.5 millimeter dun en ondersteunt zowel WiFi als 3G-verbindingen.

Verder komt Huawei met nog twee producten. Een plug&play datakaart voor mensen die internet vaak onderweg op hun laptop gebruiken, en het bijzondere hieraan is dat die binnen vijftien seconden klaar is voor gebruik. Dit dingetje heet de HiLink. Voorts is er de Huawei Mobile WiFi Smart Pro. Dat is een mobiel draadloos modem dat functioneert als een MiFi. Het kan vijf apparaten gelijktijdig op internet helpen, en dat op hoge snelheid. Ook biedt deze modem makkelijke manieren om bestanden te delen en kan het mediabestanden op verschillende besturingssystemen aan.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters