‘Huawei komt ook met P8 Lite’

Huawei lijkt te werken aan een goedkopere variant van zijn toekomstige vlaggenschip. Naast de P8 komt de Chinese fabrikant waarschijnlijk binnenkort ook met de P8 Lite.

‘Huawei komt ook met P8 Lite’ Huawei

Dit meldt Roland Quandt op Twitter. Huawei presenteert de P8 op 10 april in Londen. Het is onbekend of de Chinese smartphonefabrikant dan gelijk ook zijn kleinere broertje, de P8 Lite, aankondigt.

Specificaties over de Huawei P8 Lite ontbreken nog, maar er zijn wel al vier foto’s van de telefoon verschenen. Hierop zijn de boven- en onderkant van de smartphone te zien. De Huawei P8 Lite lijkt een metalen frame te hebben en in het zwart en wit op de markt te komen.

Het is nog onbekend wat de prijs is van de Huawei P8 Lite, maar waarschijnlijk kost hij 250 euro, en wanneer hij in Nederland op de markt komt. De Huawei P8 Lite krijgt waarschijnlijk een scherm met een formaat van 5 inch en een HD-resolutie van 720×1280 pixels. In de smartphone zit waarschijnlijk een achtkernige processor die geklokt is op 1,2GHz. De P8 Lite beschikt als het goed is over 2GB ram en schiet foto’s in 13 en 5 megapixel.

Over zijn grotere broer, Huawei’s toekomstige vlaggenschip, is ook al informatie bekend.Deze smartphone krijgt als het goed is een scherm met een formaat van 5,2 inch. De display heeft een full HD-resolutie van 1080×1920 pixels. In de smartphone zit een Kirin 930-processor. Dit is een processor met acht kernen. De kloksnelheid is nog onbekend.

De Huawei P8 krijgt 3GB ram meegeleverd. Over de opslagcapaciteit is nog niets bekend. De batterij heeft een inhoud van 2600 mAh. Foto’s gaat de telefoon waarschijnlijk schieten in 13 megapixel. Huawei rust de P8 uit met Android 5.0 Lollipop. Daarover legt het bedrijf waarschijnlijk zijn eigen userinterface: Emotion UI.

Op 10 april wordt deze smartphone dus gepresenteerd. Dan wordt ook duidelijk of Huawei gelijk de P8 Lite aankondigt.

Huawei P8 Lite 
Huawei P8 Lite 
Huawei P8 Lite 
Huawei P8 Lite 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smartphone kapot

Het lijkt erop dat toekomstige telefoons zichzelf repareren lees verder

LG V30

LG V30 in nieuwe gelekte foto volwaardig te zien lees verder

Google Pixel 2 XL

‘Google Pixel 2 kan speciale acties uitvoeren met knijpbare zijkanten’ lees verder

Galaxy Note 8 krijgt kleur die de Galaxy S8 niet heeft lees verder

smartphone

Smartphone voorlopig nog koning onder de consumentenelectronica lees verder

Nokia 8 camera

Nokia 8 onthuld: High-end telefoon met stock Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters