‘Huawei komt ook met P8 Lite’

Huawei lijkt te werken aan een goedkopere variant van zijn toekomstige vlaggenschip. Naast de P8 komt de Chinese fabrikant waarschijnlijk binnenkort ook met de P8 Lite.

‘Huawei komt ook met P8 Lite’ Huawei

Dit meldt Roland Quandt op Twitter. Huawei presenteert de P8 op 10 april in Londen. Het is onbekend of de Chinese smartphonefabrikant dan gelijk ook zijn kleinere broertje, de P8 Lite, aankondigt.

Specificaties over de Huawei P8 Lite ontbreken nog, maar er zijn wel al vier foto’s van de telefoon verschenen. Hierop zijn de boven- en onderkant van de smartphone te zien. De Huawei P8 Lite lijkt een metalen frame te hebben en in het zwart en wit op de markt te komen.

Het is nog onbekend wat de prijs is van de Huawei P8 Lite, maar waarschijnlijk kost hij 250 euro, en wanneer hij in Nederland op de markt komt. De Huawei P8 Lite krijgt waarschijnlijk een scherm met een formaat van 5 inch en een HD-resolutie van 720×1280 pixels. In de smartphone zit waarschijnlijk een achtkernige processor die geklokt is op 1,2GHz. De P8 Lite beschikt als het goed is over 2GB ram en schiet foto’s in 13 en 5 megapixel.

Over zijn grotere broer, Huawei’s toekomstige vlaggenschip, is ook al informatie bekend.Deze smartphone krijgt als het goed is een scherm met een formaat van 5,2 inch. De display heeft een full HD-resolutie van 1080×1920 pixels. In de smartphone zit een Kirin 930-processor. Dit is een processor met acht kernen. De kloksnelheid is nog onbekend.

De Huawei P8 krijgt 3GB ram meegeleverd. Over de opslagcapaciteit is nog niets bekend. De batterij heeft een inhoud van 2600 mAh. Foto’s gaat de telefoon waarschijnlijk schieten in 13 megapixel. Huawei rust de P8 uit met Android 5.0 Lollipop. Daarover legt het bedrijf waarschijnlijk zijn eigen userinterface: Emotion UI.

Op 10 april wordt deze smartphone dus gepresenteerd. Dan wordt ook duidelijk of Huawei gelijk de P8 Lite aankondigt.

Huawei P8 Lite 
Huawei P8 Lite 
Huawei P8 Lite 
Huawei P8 Lite 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Specificaties en foto eerste smartphone van Razer gelekt lees verder

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

Flink aantal renders Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gelekt lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Nokia 9 render

Fabriek lekt renders Nokia 9: premium Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters