Huawei komt toch nog met Huawei P9 Lite

De Huawei P9 Lite bleef onaangekondigd tijdens Huawei’s event van afgelopen woensdag, maar vandaag dook de smartphone toch op in een hands on artikel van een Russische website.

Huawei

Huawei heeft afgelopen woensdag de Huawei P9 en de P9 Plus aangekondigd, twee high-end smartphones die zich kunnen meten met de nieuwste iPhone en Samsung Galaxy modellen. We wisten al een hoop van de smartphones die Huawei in samenwerking met Leica heeft ontwikkeld, dankzij vele geruchten en gelekte specificaties.Huawei P9 Lite

Huawei P9 Lite

Diezelfde geruchten spraken echter ook over een Huawei P9 Lite, een goedkoper model dat opvallend genoeg niet genoemd werd tijdens de aankondiging. Het leek er even op dat Huawei het bij de huidige twee varianten ging houden, maar vandaag dook er op de Russische site Hi-Tech toch een hands on rapportage op over de Huawei P9 Lite.

Specificaties

Het gaat om een kleinere P9 met een 5.2-inch full HD scherm en slechts een camera aan de achterkant. Dat is opvallend, want Huawei wil zich met de P9 modellen juist onderscheiden dankzij de dubbele camera die je aan de achterkant van de toestellen kunt vinden, die dankzij de technologie van Leica voor extra scherpe foto’s zullen zorgen. Bij de Huawei P9 Lite zul je het met slechts een camera moeten doen, en het Leica logo mist op de achterkant van de smartphone.Huawei P9 Lite

De camera aan de achterkant en voorkant hebben respectievelijk een resolutie van 13MP en 8MP. Je kunt kiezen tussen 3 of 4 gigabyte aan werkgeheugen, en beide modellen hebben 16GB aan intern geheugen, uitbreidbaar tot 128GB. Verder heeft de Huawei P9 Lite net zoals zijn grote broers een vingerprintscanner en een 3000mAh batterij.

Dat is helaas alles wat we op dit moment weten van de budget smartphone die Huawei naar verwachting binnenkort zal aankondigen. Over de processor, prijs en beschikbaarheid is dus nog niks bekend.

Huawei P9

Huawei heeft vandaag ook een speciale reclame voor de Huawei P9 uitgebracht met Henry Cavill en Scarlett Johansson. Cavill ken je waarschijnlijk als Superman in Man of Steel (2013) of Batman v Superman: Dawn of Justice (2016). Hij was ook al aanwezig bij de onthulling van de Huawei P9 in Londen. Scarlett Johansson speelt Black Widow in Captain America: Civil War (2016).

Bron: Hi-Tech

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Apple iPhone X Plus 2018

2018: waarom Google gaat profiteren van de nieuwe iPhone lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Vijf dingen die we willen zien in de Samsung Galaxy S9 lees verder

Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Samsung Galaxy S7 Edge na 48 uur straling

De Consumentenbond: “Koop de Samsung Galaxy S7 (Edge) niet meer” lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters