Huawei kondigt officieel de TalkBand B3 aan

Londen: Huawei heeft zojuist de opvolger van de TalkBand B2 aangekondigd. De TalkBand B3 is een wearable die opvalt door een strak en minimalistisch uiterlijk en heeft een elegant en stijlvol ontwerp.

Drie versies

De TalkBand B3 zal in drie verschillende versies op de markt verschijnen. De B3 Active, de B3 Classic en de B3 Elite. Prijzen van deze versies lopen uiteen van 169 tot 259 euro. De Talkband B3 is gemaakt van roestvrij staal en 3D curved gorilla glass. Het pmoled scherm heeft een resolutie van 80 x 128 pixels en een coating die vingerafdrukwerend is. Er zijn meerdere polsbandjes voor de B3 beschikbaar waarmee je dit accessoire naar eigen inzicht kan personaliseren.

drie versies van de TalkBand B3
Drie versies van de B3

Bluetooth headset

Wat de TalkBand onderscheidt van andere wearables is dat frontje kan worden losgekoppeld van de polsband en dienst kan doen als bluetooth headset. Bluetooth 4.2 wordt ondersteund en zorgt ervoor dat het geluidssignaal helder klinkt.
B3 (1)

Huawei geeft in zijn persbericht aan dat de vraag naar wearables de verwachting overtreft. Net zoals de vorige versies van de TalkBand kan de TalkBand B3 worden gebruikt als fitnesstracker, om berichten mee te lezen, slaappatroon te meten, maar ook als bediening voor de camera van jouw smartphone. Een handige functie.

Batterijduur

The TalkBand B3 heeft een 91mAh batterij die in anderhalf uur kan worden opgeladen en waarmee vijfeneenhalf uur lang kan worden gebeld. Bij normaal gebruik moet de B3 ongeveer 4 dagen meegaan. In standby-modus kan je 6 dagen met één lading toe.

De Huawei TalkBand P3 kan zowel met Android als met iOS overweg.

iPhone X? Saai! ‘Apple onthult binnenkort augmented reality hardware’ lees verder

Apple Watch 3

Kuo: ‘Apple Watch 3 kan (helaas) niet standalone bellen’ lees verder

Samsung Gear Fit 2 Pro kan ook zwemmen tracken lees verder

Apple Watch 3

‘Apple Watch 3 in het vierde kwartaal te koop’ lees verder

Samsung Gear S3 Classic en Frontier

Samsung Gear Sport: tekening van nieuwe wearable verschenen lees verder

‘Zo zien de nieuwe smartwatches van Fitbit eruit’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters