Huawei lanceert twee nieuwe TalkBand producten tijdens MWC 2015

Huawei heeft vandaag op het Mobile World Congress twee nieuwe TalkBand producten aangekondigd en toegevoegd aan het bestaande portfolio met wearables. De TalkBand B2 is een directe opvolger van de B1, die we vorig jaar in Barcelona zagen. De N1 is een health en fitness tracker in de vorm van een stereo Bluetooth headset met 4GB aan intern geheugen voor je favoriete songs.

De TalkBand B2 heeft een groot aantal smartband-functies en een ingebouwde Bluetooth-headset, die eenvoudig losgekoppeld kan worden. De B2 beschikt tevens over een premium ontwerp met een aluminium beugel en leer of TPU bandjes. De TalkBand is beschikbaar in diverse kleuren waaronder zilver en goud.

Ten opzichte van de B1 beschikt de nieuwe Talkband over een betere Bluetooth-connectiviteit en een verbeterde synchronisatie met telefoon of tablet. De TalkBand B2 belooft tot vijf dagen levensduur en ondersteunt Android 4.0 en hoger, evenals iOS.

Huawei TalkBand 1 
Huawei TalkBand 2 
Huawei TalkBand 3 

De TalkBand N1 focust zich vooral op de sportieve gebruiker, die de beschikking krijgt over 4 GB aan intern geheugen wat neerkomt op ongeveer 1.000 songs. De accessoire is IP54 stof- en waterbestendig en heeft magnetische elementen in de oordopjes.

De N1 weegt 18 gram en heeft de volgende afmetingen; 36 mm x 12.9 mm x 9.65 mm. De batterij levert een spreektijd van 4,5 uur, afspeeltijd van 7 uur en een stand-by tijd van 108 uur. De headset is verkrijgbaar in drie kleuren; zilver, grijs en rood.

Beschikbaarheid en prijzen zijn nog niet bekend gemaakt.

Huawei Talkband N1 1 
Huawei Talkband N1 2 
Huawei Talkband N1 3 
Huawei Talkband N1 4 

iPhone X? Saai! ‘Apple onthult binnenkort augmented reality hardware’ lees verder

Apple Watch 3

Kuo: ‘Apple Watch 3 kan (helaas) niet standalone bellen’ lees verder

Samsung Gear Fit 2 Pro kan ook zwemmen tracken lees verder

Apple Watch 3

‘Apple Watch 3 in het vierde kwartaal te koop’ lees verder

Samsung Gear S3 Classic en Frontier

Samsung Gear Sport: tekening van nieuwe wearable verschenen lees verder

‘Zo zien de nieuwe smartwatches van Fitbit eruit’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters