Huawei bevestigt lanceringsevenement Huawei P10 en P10 Plus

Al geruime tijd circuleren de geruchten over wanneer Huawei zijn nieuwe vlaggenschip toestellen, de Huawei P10 en P10 Plus, zal gaan lanceren. De meeste geruchten neigen naar een lanceringsdatum in maart of april. Dit lijkt nu te kloppen met de laatste officiële informatie.

Lanceringsevent op 26 februari in Barcelona

Huawei P10Huawei heeft aangekondigd dat een lanceringsevenement zal plaatsvinden op  zondag 26 februari tijdens het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona. Dit is één van de grootste manifestaties voor de mobiele industrie en wordt georganiseerd door de GSMA Association. Voorlopig zijn er nog geen verdere details prijsgegeven over de lancering. Het is wel aannemelijk dat in ieder geval één van de twee vlaggenschip toestellen eind februari in Barcelona aangekondigd zal worden. Volgens de uitnodiging zal de CEO van het bedrijf tijdens het lanceringsevenement de allerlaatste innovaties en spraakmakende vorderingen delen.

Huawei P10 en Huawei P10 Plus

Met het uitbrengen van de Huawei P10 serie begeeft het bedrijf zich helemaal “phablet grondgebied” met de vlaggenschip toestellen. Verwacht wordt dat zowel de Huawei P10 als de Huawei P10 Plus een display zullen hebben van 5.5 inch. Ook worden beide toestellen voorzien van een vergelijkbaar Quad HD beeldscherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels.

P10 Plus met dual edge afgerond display

Hoewel het er nu op lijkt dat de specificaties van de twee toestellen hetzelfde zijn, zullen er natuurlijk ook verschillen zijn. Één van de grootste verschillen zal de afwerking van de randen betreffen. Waar die van de P10 plat en recht zijn, zal de P10 Plus uitgerust worden met een dual edge afgerond display.

Bron: Pocket-lint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters