Huawei Maimang 5 aangekondigd

Huawei heeft gisteren een nieuw toestel aangekondigd: de Huawei Maimang 5. Volgens geruchten zal het toestel op de Europese markt verschijnen onder de naam Huawei G9.

Huawei G9

De reden dat meerdere mensen ervan overtuigd zijn dat Huawei zijn Maimang 5 in Europa (en andere delen van de wereld) op de markt zal brengen onder de naam Huawei G9 komt door zijn voorganger. Huawei heeft zijn Huawei Maimang 4 namelijk als de Huawei G8 op de Europese markt gebracht.

Huawei Maimang 5

NHuawei Maimang 5 vooret zoals zijn voorganger is de Huawei Maimang 5 voorzien van een aluminiuem ontwerp. Achteraan het toestel steekt de camera een klein beetje uit het ontwerp. Eveneens vind je er een vingerafdrukscanner die Huawei kennende lekker snel en accuraat zal zijn. VOoraan het toestel vind je een 5,5-inch full-HD ips-scherm terug. Intern heeft Huawei zijn nieuwe smartphone voorzien van een Qualcomm Snapdragon 625-octacore processor geklokt op 2GHz. Van het toestel zullen er twee modellen verkrijgbaar zijn. Eén model zal 3GB werkgeheugen en 32GB intern geheugen hebben terwijl het andere model voorzien zal zijn van 4GB werkgeheugen en 64GB intern geheugen. Op beide modellen is het intern geheugen uitbreidbaar met een micro sd-kaartje.

Verder zit er nog een 3340mAh grote accu in de smartphone. Selfies kun je nemen met de 8-megapixel selfiecamera. De achtercamera van het toestel is 16-megapixel sterk.

EMUI

Net zoals alle andere Huawei-smartphones, zal ook de Huawei G9/Huawei Maimang 5 de gekende EMUI-skin over Android krijgen. In het geval van de Maimang 5 zal dit EMUI 4.1 zijn overheen Android 6.0 Marshmallow.

Beschikbaarheid

De Maimang 5 van Huawei zal vanaf 21 juli beschikbaar zijn in China voor een omgerekende prijs van €349. Wanneer het toestel op de Europese markt zal verschijnen is vooralsnog onduidelijk. We verwachten dat Huawei de smartphone na de IFA beurs in Berlijn zal beginnen verkopen.

Huawei Maimang 5 3 kleuren

Bron: GSMarena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Microsofr Surface Phone

Opvouwbare Microsoft Surface Phone duikt op: Galaxy S9-killer? lees verder

Video en specificaties Samsung Galaxy A8+ (2018) gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S9

Je kunt de Samsung Galaxy S9 opladen met je… kleding? lees verder

Apple iPhone Xc iPhone X

Maak kennis met Apple iPhone Xc concept: goedkopere iPhone met bonte kleuren lees verder

LG signature Edition

LG Signature Edition onthuld: exclusieve smartphone met een twist lees verder

Nieuw onderzoek: 98% namaak-opladers iPhone gevaarlijk lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters