Huawei haalt uit naar Samsung met eerste officiële Huawei Mate 10 foto

Soms kunnen smartphonemakers lekker kinderachtig zijn en subtiele (of minder subtiele) uithalen naar andere smartphonemakers verwerken in hun promotiemateriaal. Deze keer is het Huawei die aan de haal gaat met Samsung met de eerste officiële foto van de Huawei Mate 10.

De dual camera Huawei familie

De beruchte foto werd door de Australische afdeling van Huawei gepost op Twitter en toont vier Huawei vlaggenschepen met dubbele camera’s. Boven de toestellen prijkt de tekst ” Welcome to the Dual Camera Family” en boven de toestellen zelf staan verschillende lanceringsdata en namen van de toestellen. De eerste drie toestellen toestellen kennen we al, maar waar het interessant wordt is bij het laatste toestel.

Huawei Mate 10 promotie

Mate 10 beyond the galaxy

Het vierde toestel is namelijk waar het om gaat en het kan niet anders dan dat dit de Huawei Mate 10 is. Boven het toestel staat de lanceringsdatum van 16 oktober 2017. So far so good, maar in plaats van een toestelnaam onder de datum zoals bij de andere toestellen, bedacht Huawei dat de hashtag #beyondthegalaxy leuker zou staan.

Huawei Mate 10

Toevallige keuze voor het woord Galaxy?

Nu kan het natuurlijk dat Huawei gewoon bedoelt dat het toestel zo geweldig wordt dat het niet binnen dit universum te bevatten valt. Waarschijnlijk zullen weinig mensen daar een snars van geloven, want we weten allemaal dat Huawei doelt op de Galaxy toestellen van Samsung. Samsung is samen met Apple namelijk de grote Huawei concurrent.

Huawei haalt vaker kattekwaad uit

Het is niet de eerste keer dat Huawei de stoute schoenen aantrekt. Hoewel Apple deze keer buiten schot bleef, werd ook de iPhonemaker in 2014 erbij gehaald in Huawei promotiemateriaal. In een filmpje werden de aankomende onthullingen voor MWC 2014 aangeprezen door een Siri achtige stem. Een mannelijke stem vraagt vervolgens of deze geweldige producten afkomstig zijn van “Fruit” of “Somesong”. Uiteraard is het antwoord van de Siri stem “No. They are Huawei. It looks like Huawei is ready to amaze the world again.”. Op 16 oktober is het dus zover en zullen we zien of Huawei de wereld versteld doet staan met de Mate 10.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters