Gelekte foto’s Huawei Mate 10 tonen opvallende design voorkant

Huawei kondigde onlangs aan dat de Mate 10 en Mate 10 Pro op 16 oktober onthuld zullen worden in Duitsland en belangrijker: dat de twee toestellen Huawei’s nieuwe Kirin 970 chipset zullen krijgen. Maar over het uiterlijk van de toestellen lijkt de Chinese smartphonemaker nog niks officieel los te willen laten. Gelukkig zijn er weer foto’s van andere bronnen opgedoken, om een tipje van de sluier te lichten.

Mate 10 met smallere randen

Aan twee nieuwe gelekte foto’s te zien, wijkt het design van de Mate 10 niet ontzettend veel af van de Huawei Mate 9. We zien een plat toestel zonder afgerond display. De randen aan de boven en onderkant lijken wel een stukje smaller te zijn geworden dan bij zijn voorganger om toch nog een beetje mee te doen met de randloze trend. Het toestel gaat echter niet zover als Samsung met de Galaxy S8 toestellen of LG met de V30.

Huawei Mate 10

Geen fysieke homeknop

Eerder verschenen er 3D renders van de Mate 10 via OnLeaks. Op deze beelden was een fysieke homeknop te zien, wat een beetje vreemd is voor de Mate serie. Maar OnLeaks heeft het vaak wel bij het rechte eind, dus de renders werden voor lief genomen. Op de nieuwe foto’s is echter te zien dat de smartphone geen fysieke homeknop aan de voorkant krijgt.

Vingerafdrukscanner aan de achterkant

Wat de vingerafdrukscanner betreft zal deze hoogstwaarschijnlijk aan de achterkant worden geplaatst. Daar vond hij al zijn plekje bij de Mate 9 en zonder fysieke homeknop heeft hij op het moment ook niks aan de voorkant te zoeken.

Op 16 oktober zullen we het dus allemaal weten en hopelijk ook uitgebreide informatie krijgen over de nieuwe mogelijkheden van de Kirin 970 processor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters