Gelekte foto’s Huawei Mate 10 tonen opvallende design voorkant

Huawei kondigde onlangs aan dat de Mate 10 en Mate 10 Pro op 16 oktober onthuld zullen worden in Duitsland en belangrijker: dat de twee toestellen Huawei’s nieuwe Kirin 970 chipset zullen krijgen. Maar over het uiterlijk van de toestellen lijkt de Chinese smartphonemaker nog niks officieel los te willen laten. Gelukkig zijn er weer foto’s van andere bronnen opgedoken, om een tipje van de sluier te lichten.

Mate 10 met smallere randen

Aan twee nieuwe gelekte foto’s te zien, wijkt het design van de Mate 10 niet ontzettend veel af van de Huawei Mate 9. We zien een plat toestel zonder afgerond display. De randen aan de boven en onderkant lijken wel een stukje smaller te zijn geworden dan bij zijn voorganger om toch nog een beetje mee te doen met de randloze trend. Het toestel gaat echter niet zover als Samsung met de Galaxy S8 toestellen of LG met de V30.

Huawei Mate 10

Geen fysieke homeknop

Eerder verschenen er 3D renders van de Mate 10 via OnLeaks. Op deze beelden was een fysieke homeknop te zien, wat een beetje vreemd is voor de Mate serie. Maar OnLeaks heeft het vaak wel bij het rechte eind, dus de renders werden voor lief genomen. Op de nieuwe foto’s is echter te zien dat de smartphone geen fysieke homeknop aan de voorkant krijgt.

Vingerafdrukscanner aan de achterkant

Wat de vingerafdrukscanner betreft zal deze hoogstwaarschijnlijk aan de achterkant worden geplaatst. Daar vond hij al zijn plekje bij de Mate 9 en zonder fysieke homeknop heeft hij op het moment ook niks aan de voorkant te zoeken.

Op 16 oktober zullen we het dus allemaal weten en hopelijk ook uitgebreide informatie krijgen over de nieuwe mogelijkheden van de Kirin 970 processor.

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters