Gelekte foto’s Huawei Mate 10 tonen opvallende design voorkant

Huawei kondigde onlangs aan dat de Mate 10 en Mate 10 Pro op 16 oktober onthuld zullen worden in Duitsland en belangrijker: dat de twee toestellen Huawei’s nieuwe Kirin 970 chipset zullen krijgen. Maar over het uiterlijk van de toestellen lijkt¬†de Chinese smartphonemaker nog niks officieel los te willen laten. Gelukkig zijn er weer foto’s van andere bronnen opgedoken, om een tipje van de sluier te lichten.

Mate 10 met smallere randen

Aan twee nieuwe gelekte foto’s te zien, wijkt het design van de Mate 10 niet ontzettend veel af van de Huawei Mate 9. We zien een plat toestel zonder afgerond display. De randen aan de boven en onderkant lijken wel een stukje smaller te zijn geworden dan bij zijn voorganger om toch nog een beetje mee te doen met de randloze trend. Het toestel gaat echter niet zover als Samsung met de Galaxy S8 toestellen of LG met de V30.

Huawei Mate 10

Geen fysieke homeknop

Eerder verschenen er 3D renders van de Mate 10 via OnLeaks. Op deze beelden was een fysieke homeknop te zien, wat een beetje vreemd is voor de Mate serie. Maar OnLeaks heeft het vaak wel bij het rechte eind, dus de renders werden voor lief genomen. Op de nieuwe foto’s is echter te zien dat de smartphone geen fysieke homeknop aan de voorkant krijgt.

Vingerafdrukscanner aan de achterkant

Wat de vingerafdrukscanner betreft zal deze hoogstwaarschijnlijk aan de achterkant worden geplaatst. Daar vond hij al zijn plekje bij de Mate 9 en zonder fysieke homeknop heeft hij op het moment ook niks aan de voorkant te zoeken.

Op 16 oktober zullen we het dus allemaal weten en hopelijk ook uitgebreide informatie krijgen over de nieuwe mogelijkheden van de Kirin 970 processor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9 Plus

Gelekte renders Samsung Galaxy S9 tonen uiteindelijke toestel lees verder

Maak kennis met de Samsung Galaxy Note 8: Star Wars Edition lees verder

Apple iPhone X vs OnePlus 5T

OnePlus 5T vs. Apple iPhone X snelheidstest: duurder is niet altijd beter! lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Leaker lekt geheime wapen Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone X gebruikers ontdekken nu pas verborgen feature Face ID lees verder

Huawei Nova 3

Foto’s Huawei Nova 3 gelekt: dubbele camera en meer! lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters