Luxe Huawei Mate 10 Porsche Design nu ook gelekt

Hoewel 2017 al zijn einde begint te naderen, zijn we nog lang niet klaar met smartphone onthullingen. Op 4 oktober krijgen we nog de Pixel 2 toestellen en over iets minder dan een maand zijn de nieuwe Huawei Mate 10 handsets aan de beurt. De Mate 10 zou behalve de normale varianten ook komen in een meer luxe Mate 10 Porsche Design uitvoering. Hoe deze eruit komt te zien is mogelijk te zichtbaar in een onlangs opgedoken Youtube video.

Rondzwevende Porsche in rood en blauw

De video werd gepost op het Youtube kanaal TargetYoutube. Terwijl het toestel rondzweeft komen de specificaties van de speciale Mate 10 stukje bij beetje voorbij. We zien een rode en een blauwe versie voorbij zweven, waarbij de voor en achterkant zichtbaar zijn. Aan de achterkant valt het rijtje met drie sensoren onder elkaar op, wat doet denken aan Neo’s rug in The Matrix.

Huawei Mate 10 Porsche Design
Screenshot van Targetyoutube video

Specificaties Mate 10 Porsche Design

Net zoals de normale Mate 10, zou ook de Porsche Design komen met een 5.9 inch AMOLED display met en resolutie van 2560 x  1440 pixels. Ook voor dit toestel wordt Huawei’s nieuwe Kirin 970 chipset gebruikt. Deze zou gecombineerd worden met 6GB of 8GB RAM en 128G of 256GB opslagruimte. Verder krijgt de handset een dual camera setup aan de achterkant met een Leica lens. De dubbele cameralenzen zijn goed voor 16 en 23 megapixel beelden, terwijl de voorkant een 13 megapixel selfiecamera krijgt. Dit alles zal draaiend gehouden worden door een 4500mAh batterij, welke ook snel opladen ondersteunt.

Huawei Mate 10 Porsche DesignScreenshot van Targetyoutube video

Duurder dan normale variant

De prijs van het luxe model wordt in de video niet prijsgegeven. Verwacht wordt dat hij in ieder geval duurder zal zijn dan de normale Mate 10, wat hem misschien een prijskaartje van rond de 1150 euro zou kunnen geven. Waarschijnlijk zal hij meteen op Android Oreo draaien met daarbovenop Huawei’s EMUI 6.0 interface. Wanneer de Huawei Mate 10 Porsche Design gelanceerd zal worden is nog onbekend, maar aannemelijk is dat we hem eind dit jaar of misschien volgend jaar zullen zien verschijnen.

Via: TargetYoutube, PhoneArena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters