Huawei Mate 10 Pro duikt opnieuw op: premium design

Er zijn opnieuw renders opgedoken van de Huawei Mate 10 Pro, een indrukwekkend vlaggenschip dat de Chinese fabrikant op 16 oktober gaat onthullen.

Huawei Mate 10 en Huawei Mate 10 Pro komen eraan

We hebben de onthulling van de Google Pixel 2 en Pixel 2 XL achter de rug. Ook Apple heeft zijn nieuwe iPhones onthuld, en eerder deze week kondigde TCL de BlackBerry Motion aan. Er is in ieder geval volop keuze dit najaar! Over iets minder dan een week kun je nog een aantal toestellen aan het lijstje toevoegen: de Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Pro en Huawei Mate 10 Lite. Oh ja, ook de Huawei Mate 10 Porsche Edition zal zijn opwachting maken.

De Chinese techgigant komt net als de concurrentie met dunne schermranden. Ondertussen een verplicht nummertje. Huawei heeft al verschillende teasers verspreid, rondom de onthulling van de Galaxy Note 8 en de iPhone X. Daarin dreef de ambitieuze fabrikant de spot met Samsung en Apple. Vooral op het gebied van kunstmatige intelligentie.

Opnieuw renders gelekt

Dat kunstmatige intelligentie de toekomst is van smartphones, dat is duidelijk. Het is echter de vraag hoe nabij die toekomst is. Huawei is er in ieder geval zelf al zeker van dat het de absolute koploper is dankzij zijn eigen Kirin-chip, met daarin een speciale AI-processor. Apple komt volgens het Chinese bedrijf niet eens in de buurt.

Huawei Mate 10 Pro

Maar goed, Huawei staat nou eenmaal bekend om zijn grootspraak. Op 16 oktober gaan we ontdekken wat het bedrijf echt weet af te leveren. Tot dan wordt je nog even zoet gehouden met gelekte renders. Vorige week dook er al aardig wat beeldmateriaal op, en nu kunnen we de blauwe en zwarte versie van de Huawei Mate 10 Pro aan het rijtje toevoegen.

Huawei Mate 10 Pro

De voorkant van de Android smartphone toont het scherm, met de ondertussen zeer populaire beeldverhouding van 18:9. Ook de dunne schermranden vallen meteen op. Het lijkt erop dat Huawei niet de dunste schermranden gaat afleveren, maar het komt dicht in de buurt. Aan de achterkant zien we de dubbele camera van Leica, in combinatie met dual LED flash en een vingerafdrukscanner. Check hier het overige gelekte beeldmateriaal, inclusief de verwachte/gelekte specificaties van beide modellen.

Bron: Weibo via Playfuldroid

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters