Flink aantal details Huawei Mate 10 duiken op

Na de Huawei P10 en P10 Plus is het nu wachten op de Huawei Mate 10. Deze zou vergeleken met de P10 toestellen een iets grotere upgrade zijn in de serie. Veel concrete informatie is nog niet beschikbaar over het toestel. Volgens een industrie insider zou de telefoon komen met het bekende randloze ontwerp en ergens in het najaar gelanceerd worden.

Hogere screen-to-body ratio dan Galaxy S8 toestellen

Hoewel de P10 en P10 Plus niet meedoen aan de trend van de randloze modellen, zou dit bij de Mate 10 wel het geval zijn. Het toestel zou zich beter kunnen meten met de andere vlaggenschip toestellen van dit jaar. Volgens de geruchten komt het apparaat met een 6 inch display, welke een hogere screen-to-body ratio zou hebben dan de Samsung Galaxy S8 en S8 +.

Huawei Mate 10

Vingerafdrukscanner onder display

Wat de vingerafdrukscanner betreft zou deze old school zich nog onder het display bevinden. Het is echter onduidelijk of het toestel dan ook met een fysieke home knop zal komen. Als de geruchten waar zijn dat de Mate 10 met een hoge screen-to-body ratio komt en het ook waar is dat de vingerafdrukscanner onder het display geplaatst zal worden, zou dit betekenen dat de bovenste rand erg miniem zou moeten zijn.

Vier camera’s

Volgens verdere geruchten zou de Huawei Mate 10 komen met een Kirin 970 chipset en zou het toestel draaien op Android 7.1 Nougat. Hoogstwaarschijnlijk komt daarover heen nog Huawei’s eigen gebruikersinterface. Het spraakmakende aan het toestel zouden de vier camera’s zijn. Het apparaat zou namelijk uitgerust zijn met een dual camera setup aan de achterkant en ook aan de voorkant.

Huawei Mate 10

Onthulling Huawei Mate 10 in de nazomer

De algemene verwachting is dat het toestel in de late zomer onthuld zal worden. Vanaf het najaar zou de Mate 10 vervolgens daadwerkelijk te koop zijn. Binnenkort zou er meer informatie beschikbaar moeten komen over de prijs en verdere details van het toestel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Sony Xperia XZ1

‘Specificaties en foto’s Sony Xperia XZ1 lekken uit’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters