Huawei Mate 20 benchmark vernietigt iPhone X score

De strijd tussen Apple en Android toestellen het soort mysterie waar menig film mee begint. Als een soort mythe kan de doorsnee gebruiker je niet vertellen wanneer het allemaal begon en waarom, maar het is alsof het altijd zo is geweest, zelfs voor het begin der tijden. Hoewel iPhones vaak beter scoren in benchmark testen is er nu een Android toestel dat de score van de iPhone X genadeloos met de grond gelijk maakt. Een grote overwinning voor Android, maar de strijd gaat door.

Torenhoge score Huawei Mate 20

Het toestel waar we het over hebben is de Huawei Mate 20 en hoewel benchmark scores ook alweer niet alles zeggen, is de Mate 20 score wel opvallend veel hoger dan die van de iPhone X. De score is waarschijnlijk zelfs voor Huawei zelf verrassend.

Huawei

iPhone maakten eerste indruk

De Antutu benchmark is één van de bekende benchmarks en de wereld was al onder de indruk van de scores van de iPhone 8 en iPhone X. Ze waren de eerste toestellen die ooit hoger haalden dan een score van 200.000 punten en ze klommen zelfs tot de 230.000 punten.

Ook Samsung Galaxy S9+ scoort goed

Enter de Huawei Mate 20. Dit Android toestel verraste vriend en vijand met een score van maar liefst 356.918 punten. Eerder pronkte ook de Samsung Galaxy S9+ met een hogere score dan de iPhones met 260.000 punten, maar de score van de Mate 20 verslaat iedereen.

Huawei Mate 20 Antutu

Nog even wachten

De Huawei Mate 20 werd onlangs samen met zijn grotere Pro broer door Huawei gepresenteerd. Het toestel komt met Huawei’s eigen Kirin 970 chipset en die blijkt behoorlijk wat in zijn mars lijkt te hebben. Helaas ligt de smarptphone voorlopig nog niet in de winkel, maar als je nog een toestel zoekt weet je wat je te doen staat.

Via: BGR

iPhone SE 2

De headphone jack leeft voort: Is dit de iPhone SE 2? lees verder

Apple iPhone X

Apple overweegt ‘simpelere’ namen voor nieuwe iPhones lees verder

Oppo F7

Oppo lanceert F7 smartphone als persoonlijke beauty assisistent lees verder

OnePlus 6

Gelekte foto toont OnePlus 6 met scherm aan lees verder

OnePlus 6 wit

Witte variant OnePlus 6 in vol ornaat gelekt lees verder

iPhone X met OLED display

‘iPhone X is dood en wordt niet meer geproduceerd’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters