‘Dit zijn de specificaties van de Huawei Mate 9’

Huawei komt op 19 oktober naar verwachting met een nieuw vlaggenschip, de Huawei Mate 9. Vandaag doken de vermeende specificaties van het toestel op.

Kirin 960

Huawei Mate 9 specificatiesHuawei komt naar verwachting binnenkort met een nieuwe krachtige chipset, de Kirin 960. De chip maakt hoogstwaarschijnlijk zijn debuut in de Huawei Mate 9, een nieuw vlaggenschip dat op 19 oktober zal worden onthuld. De Kirin 960 is door Huawei en wordt gefabriceerd door een derde partij. Vandaag is er ook meer informatie opgedoken over de Huawei Mate 9 zelf.

Huawei Mate 9 specificaties

Laten we even voorop stellen dat de bronnen van deze vermeende specificaties niet te verifiëren zijn, dus neem dit nieuws met een flink korreltje zout. Naar verwachting heeft de Huawei Mate 9 een dubbele camera aan de achterkant. Het gaat om een 20MP camera en een 12MP camera. Net zoals bij de Huawei P9 worden de sensoren gemaakt door Leica, al dook destijds achteraf het gerucht op dat Leica enkel ter promotie zijn naam aan de camera heeft verbonden. Huawei en Leica hebben echter een tijdje terug samen een onderzoekscentrum opgericht, dus de kans is groot dat er nu wel sprake is van een degelijke samenwerking. Selfies kunnen naar verluidt genomen worden met een 8MP camera.

De onaangekondigde phablet heeft naar verwachting een 5.9-inch scherm met een resolutie van 1080 x 1920, al spreken rapporten elkaar op dit vlak tegen. Huawei wil vooral gaan stunten met de accu van zijn phablet, die volgens een nieuw gerucht binnen vijf minuten tot 50% kan worden opgeladen.

Huawei Mate 9 Prijzen

Waarschijnlijk komen er drie varianten van de Huawei Mate 9. Het goedkoopste model heeft 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen, is verkrijgbaar in drie kleuren en gaat waarschijnlijk $480 kosten. De tweede variant heeft dubbel zoveel opslaggeheugen, is verkrijgbaar in vijf kleuren en gaat naar verwachting $585 kosten. Dan hebben we nog het premium model met 6GB aan werkgeheugen en 256GB aan opslaggeheugen. Daar zul je naar verluidt $705 voor neer moeten leggen.

Bron: Weibo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Google Pixel 2

Zou de Pixel 2 er zo uit gaan zien? lees verder

iPhone 8 iPhone 7 Plus

Video en foto’s tonen iPhone 8 naast iPhone 7 Plus lees verder

OnePlus 5

Videobyte: kan de OnePlus 5 tegen krassen, vuur en druk? lees verder

OnePlus 5

Vijf dingen die de OnePlus 5 nog beter zouden maken lees verder

LG V30

LG V30: onthullingsdatum en prijs opvallend toestel gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design Samsung Galaxy Note 8

Nostalgie: dit is de nieuwe Android klaptelefoon van Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters