Huawei neemt Sales Manager over van Samsung

Richard de Borst, Sales Manager van de IT en Mobile-afdeling van Samsung, stapt over naar Huawei. Hij gaat daar aan de slag als Director Consumer Business Group van de Benelux-tak van het Chinese bedrijf.

Huawei ziet toekomst in Windows Phone Huawei

De Borst heeft zijn eerste werkdag voor Huawei inmiddels achter de rug, aangezien hij gisteren begon bij het bedrijf. De Borst volgt Robbert de Graaf op. De Graaf gaat voor de Duitse tak van Huawei werken in dezelfde functie, die van Director Consumer Business Group, als hij tot voor dinsdag in de Benelux uitvoerde.

“Dit is natuurlijk een fantastische uitdaging”, zegt De Graaf over de promotie. “Duitsland heeft een geweldig potentieel voor ons. Als bedrijf hebben we in korte tijd laten zien waar we toe in staat zijn, en het doel is dan ook om de stijgende lijn die we bijvoorbeeld ook in Nederland hebben neergezet verder door te trekken.”

Zo behoort Huawei tot de drie succesvolste telefoonfabrikanten van Nederland. De Borst wil die positie verder verstevigen. “Ik kijk er naar uit om de opmars van Huawei in Nederland voort te zetten en uit te bouwen middels een uitstekende value for money-propositie, en om zo de nummer 3-positie van het merk nog verder te verstevigen”, aldus De Borst.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters