Foto’s Huawei Nova 3 gelekt: dubbele camera en meer!

Een paar maanden geleden kwam Huawei met de Nova 2 en er wordt verwacht dat de smartphonemaker de opvolger hiervan aan het einde van het jaar alweer gaat introduceren. Hoewel er nog niet zoveel bekend is over het aankomende toestel, zal deze hoogstwaarschijnlijk onder de naam Huawei Nova 3 gaan en natuurlijk in ieder geval met een paar verbeteringen komen. Onlangs lekten foto’s van de Huawei Nova 3 om ons alvast een kijkje achter de schermen te geven.

Dubbele camera en vingerafdrukscanner aan de voorkant

Als het inderdaad gaat om de Nova 3 op de gelekte foto’s, kunnen we aan het einde van het jaar een slank toestel verwachten met dunne randen aan de zijkanten. Aan de voorkant is nog een fysieke homeknop te zien met geïntegreerde vingerafdrukscanner en aan de achterkant zien we een dubbele camera.

Huawei Nova 3

Huawei Nova 3 met populaire beeldverhouding en Android 8.0 Oreo

Volgens de geruchten zal de Huawei Nova 3 komen met de Kirin 670 chipset van de Chinese smartphonemaker in combinatie met 3GB of 4GB aan werkgeheugen. Hierbij zouden gebruikers kunnen kiezen tussen 32GB of 64GB aan opslagruimte voor foto’s, video’s en apps.  Verder zou de belangrijkste feature van het toestel het display van 5.93 inch groot zijn. Deze zou de bekende beeldverhouding aannemen van 18:9 en een resolutie van 2160 x 1080 hebben.  Een voordeel tegenover de Nova 2 is dat de derde versie meteen zou komen met Android 8.0 Oreo.

Huawei Nova 3

Android Oreo komt met een paar mooie nieuwe features, welke het beste halen uit je smartphone. Zo is er bijvoorbeeld een feature, welke ervoor zorgt dat je batterij langer meegaat en krijg je met het besturingssysteem de zogenaamde picture-in-picture functie om makkelijk te kunnen multitasken.

Via: PhoneArena

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters