‘Huawei P10 goed te zien in rendervideo’

Bekende lekker OnLeaks heeft op Twitter een video geplaatst van een render van de Huawei P10. In deze video is elke hoek van het aankomende vlaggenschip goed te zien.

Huawei P10

Onlangs heeft Huawei bevestigd de P10 aan te kondigen op het Mobile World Congress, wat eind deze maand plaats vindt in Barcelona. Door middel van een video en een tweet heeft het bedrijf bevestigd dat het de P10 op 26 februari zal gaan onthullen. Dit zal gaan gebeuren tijdens een persconferentie. Geruchten gaan dat er twee varianten komen van de Huawei P10. Deze zullen de naam P10 en P10 Plus krijgen.

Het verschil tussen de twee is op moment van schrijven nog niet helemaal duidelijk. Vermoedelijk zal de P10 Plus een gebogen scherm krijgen of krijgt laatstgenoemde 8GB aan werkgeheugen. De reguliere P10 zal volgens de laatste geruchten 6GB aan werkgeheugen krijgen.

Rendervideo

Zoals gezegd is er onlangs een tweet geplaatst door OnLeaks. Deze bekende lekker heeft een video geplaatst dat alle kanten van de P10 laat zien. Hier zien we dat Huawei niet mee zal doen aan de strijd voor de kleinste schermranden. Dit zullen LG en Samsung wel doen. Ook Apple zal dit vermoedelijk bij hun komende toestellen toepassen.

Verder kunnen we zien dat de Huawei P10 weer twee camera’s achterop het toestel zal krijgen. Dit hebben we ook gezien bij onder andere de P9 en Mate 9, de twee vorige vlaggenschepen van het Chinese bedrijf. Aan de onderkant van de telefoon zien we een poort wat lijkt op een USB C-poort, een audiojack en een speaker. Het toestel zelf lijkt gemaakt te zijn van metaal.

Beschikbaarheid

Wat we zeker weten, is dat Huawei hun komende vlaggenschip eind deze maand zal gaan presenteren. Wanneer precies het toestel beschikbaar zal moeten komen voor de consument, is nog niet bekend. Ook is de prijs nog een raadsel, al kunnen we uit gaan van een vergelijkbare prijs die de Huawei P9 op de lancering mee kreeg. Dit was €599,- voor de P9 en €749,- voor de P9 Plus.

Bron: PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Apple iPhone X Plus 2018

2018: waarom Google gaat profiteren van de nieuwe iPhone lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Vijf dingen die we willen zien in de Samsung Galaxy S9 lees verder

Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Samsung Galaxy S7 Edge na 48 uur straling

De Consumentenbond: “Koop de Samsung Galaxy S7 (Edge) niet meer” lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters