‘Specificaties en renders Huawei P10 Plus verschijnen online’

Het ziet ernaar uit dat de Huawei P10 een grotere broer zal krijgen in de vorm van de Huawei P10 Plus. De laatste geruchten sturen in ieder geval die richting op en ze zouden zomaar eens waar kunnen zijn. Huawei brengt inderdaad meestal ook een Plus versie uit van de vlaggenschip toestellen. Gelekte specificaties en renders geven een idee van wat de P10 Plus te bieden heeft.

Kirin 965 processor

Het toestel zou aangestuurd worden door een Kirin 965 processor, welke door Huawei’s HiSilicon wordt geproduceerd. De Kirin 965 is de opvolger van de eerder uitgekomen Kirin 960. Met de hogere kloksnelheid van de nieuwe chipset kan informatie net iets sneller gelezen en verwerkt worden.

Twee versies met verschillende RAM capaciteit

Het toestel zal uitgebracht worden in twee verschillende versies. De standaard versie zal 6GB RAM krijgen in combinatie met 128GB interne opslag. De wat meer premium versie krijgt 8GB RAM met 256GB opslagruimte. Hoewel dit technisch gezien mogelijk is, lijkt het wat optimistisch. Op het moment is de norm voor high-end smartphones wat RAM capaciteit betreft 4GB tot 6GB.

Verdere specificaties Huawei P10 Plus

De P10 Plus zou verder komen met een 5.5 inch afgerond display en een metalen behuizing. Aan de achterkant worden twee 12 megapixel camera’s verwacht en aan de voorkant één met een 8 megapixel lens. De geruchten geven de telefoon ook een irisscanner en vingerafdrukscanner. Als besturingssysteem zal Android 7.0 Nougat gebruikt worden met daarbovenop EMUI 5.0 als interface. Tenslotte zou dit alles gepowered worden door een 3650mAh batterij.

Huawei P10 Plus Huawei P10 Plus

Onthulling op 26 februari?

De kans is groot dat Huawei de P10 line up inclusief de P10 Plus onthuld tijdens het welbekende Mobile World Congress. Het bedrijf heeft in ieder geval een evenement bevestigd voor 26 februari.

Bron: Pisapapeles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters