Huawei P10 en P10 Plus worden in maart of april gelanceerd

De smartphonefabrikant Huawei is weer hard aan het werk om de volgende generatie toestellen op de markt te brengen. Volgens Huawei CEO Yu Chengdon zullen de Huawei P10 en P10 Plus in maart of april gelanceerd worden.

Huawei P10

Natuurlijk is er geen gebrek aan wilde geruchten rondom de twee nieuwe smartphones. De twee P10 toestellen zouden uitgerust zijn met de allernieuwste snufjes en technologieën. De toestellen zouden aangedreven worden door een Kirin 960 processor in combinatie met 6GB RAM capaciteit. Deze octa core chip is voorzien van vier Cortex-A73 en vier Cortex-A53 kernen samen met een Mali-G71 MP8 GPU.

Camera

Om de gebruiker te voorzien van ultiem foto en filmplezier is Huawei opnieuw de samenwerking aangegaan met Leica. Dit bedrijf staat bekend om zijn hoge kwaliteit en hoog geprijsde camera’s. De nieuwe Huawei toestellen zullen een dual camera setup krijgen. Mogelijk is de tweede camera toegewijd aan het verhogen van de kwaliteit van de foto’s. Dit was bij de Huawei P9 ook het geval.

Huawei P10
Vermeende renders van de Huawei P10

Overige specificaties

Volgens verdere geruchten zouden de toestellen een on-screen vingerafdrukscanner hebben. Ook zouden de smartphones dual-edge displays krijgen en draadloos opgeladen kunnen worden.

Lite versie

Naast de twee vlaggenschip toestellen schijnt Huawei ook bezig te zijn met een kleiner zusje van de P10 serie: de P10 Lite.
Ook kunnen we binnenkort twee andere smartphones van het bedrijf verwachten met de codenamen Vicky en Victoria. Deze toestellen zouden de opvolgers zijn van de Huawei Nova serie. Als dat zo is, kunnen we ervan uitgaan dat het gaat om budget telefoons.

Bron: The Android Soul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Dit zijn de zes verschillen tussen de Huawei Mate 10 en Mate 10 Pro lees verder

iPhone 7 Plus

5 redenen om (niet) voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

HMD Global Nokia 7

Maak kennis met de zojuist aangekondigde Nokia 7 lees verder

iPhone X Nederland

iPhone X: eerste exemplaren onderweg naar Nederland lees verder

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters