Huawei P10 en P10 Plus worden in maart of april gelanceerd

De smartphonefabrikant Huawei is weer hard aan het werk om de volgende generatie toestellen op de markt te brengen. Volgens Huawei CEO Yu Chengdon zullen de Huawei P10 en P10 Plus in maart of april gelanceerd worden.

Huawei P10

Natuurlijk is er geen gebrek aan wilde geruchten rondom de twee nieuwe smartphones. De twee P10 toestellen zouden uitgerust zijn met de allernieuwste snufjes en technologieën. De toestellen zouden aangedreven worden door een Kirin 960 processor in combinatie met 6GB RAM capaciteit. Deze octa core chip is voorzien van vier Cortex-A73 en vier Cortex-A53 kernen samen met een Mali-G71 MP8 GPU.

Camera

Om de gebruiker te voorzien van ultiem foto en filmplezier is Huawei opnieuw de samenwerking aangegaan met Leica. Dit bedrijf staat bekend om zijn hoge kwaliteit en hoog geprijsde camera’s. De nieuwe Huawei toestellen zullen een dual camera setup krijgen. Mogelijk is de tweede camera toegewijd aan het verhogen van de kwaliteit van de foto’s. Dit was bij de Huawei P9 ook het geval.

Huawei P10
Vermeende renders van de Huawei P10

Overige specificaties

Volgens verdere geruchten zouden de toestellen een on-screen vingerafdrukscanner hebben. Ook zouden de smartphones dual-edge displays krijgen en draadloos opgeladen kunnen worden.

Lite versie

Naast de twee vlaggenschip toestellen schijnt Huawei ook bezig te zijn met een kleiner zusje van de P10 serie: de P10 Lite.
Ook kunnen we binnenkort twee andere smartphones van het bedrijf verwachten met de codenamen Vicky en Victoria. Deze toestellen zouden de opvolgers zijn van de Huawei Nova serie. Als dat zo is, kunnen we ervan uitgaan dat het gaat om budget telefoons.

Bron: The Android Soul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple iPhone X

Pas op: consumenten gedupeerd met neppe iPhone X die op Android draait lees verder

Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters