Huawei P10 en P10 Plus worden in maart of april gelanceerd

De smartphonefabrikant Huawei is weer hard aan het werk om de volgende generatie toestellen op de markt te brengen. Volgens Huawei CEO Yu Chengdon zullen de Huawei P10 en P10 Plus in maart of april gelanceerd worden.

Huawei P10

Natuurlijk is er geen gebrek aan wilde geruchten rondom de twee nieuwe smartphones. De twee P10 toestellen zouden uitgerust zijn met de allernieuwste snufjes en technologieën. De toestellen zouden aangedreven worden door een Kirin 960 processor in combinatie met 6GB RAM capaciteit. Deze octa core chip is voorzien van vier Cortex-A73 en vier Cortex-A53 kernen samen met een Mali-G71 MP8 GPU.

Camera

Om de gebruiker te voorzien van ultiem foto en filmplezier is Huawei opnieuw de samenwerking aangegaan met Leica. Dit bedrijf staat bekend om zijn hoge kwaliteit en hoog geprijsde camera’s. De nieuwe Huawei toestellen zullen een dual camera setup krijgen. Mogelijk is de tweede camera toegewijd aan het verhogen van de kwaliteit van de foto’s. Dit was bij de Huawei P9 ook het geval.

Huawei P10
Vermeende renders van de Huawei P10

Overige specificaties

Volgens verdere geruchten zouden de toestellen een on-screen vingerafdrukscanner hebben. Ook zouden de smartphones dual-edge displays krijgen en draadloos opgeladen kunnen worden.

Lite versie

Naast de twee vlaggenschip toestellen schijnt Huawei ook bezig te zijn met een kleiner zusje van de P10 serie: de P10 Lite.
Ook kunnen we binnenkort twee andere smartphones van het bedrijf verwachten met de codenamen Vicky en Victoria. Deze toestellen zouden de opvolgers zijn van de Huawei Nova serie. Als dat zo is, kunnen we ervan uitgaan dat het gaat om budget telefoons.

Bron: The Android Soul

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters