‘Gelekt document brengt specs en prijs Huawei P10 en P10 Plus aan het licht’

Vaak wanneer gelekte renders van foto’s of documenten naar boven komen drijven, zijn ze afkomstig uit China. Zo ook een nieuw document, dat meer duidelijkheid lijkt te geven over de specificaties van de Huawei P10 en P10 Plus. Ook de prijs van de toestellen wordt bekend gemaakt. Volgens het document zouden er bij elkaar vijf versies bestaan van de toestellen. Uiteraard is er geen bewijs dat het om een officiëel document gaat en dat deze informatie  ook daadwerkelijk klopt. Voorlopig kan het beter met het spreekwoordelijke korreltje zout genomen worden.

Drie versies Huawei P10

Van de Huawei P10 zouden er volgens het document drie verschillende versies bestaan. Als eerste is er het model met 4GB RAM capaciteit gecombineerd met 32GB opslagruimte voor omgerekend 473 euro. Dan is er een versie met 4GB RAM en 64GB interne opslag. Deze zou verkocht worden voor 554 euro. Als laatste is er nog een variant met een RAM capaciteit van 6GB en 128GB ruimte voor foto’s en dergelijke. Deze variant is het duurst met een prijs van 634 euro.

Huawei P10

Twee versies Huawei P10 Plus

De gelekte informatie geeft ook aan dat er twee versies zijn van het Plus model. Deze hebben ook weer verschillende RAM capaciteiten. Er is een variant met 4GB RAM en 64GB interne opslag en één met 6GB RAM in combinatie met 128GB opslag. Deze zouden respectievelijk 765 euro en 770 euro gaan kosten.

Enige verschil P10 en P10 Plus is display

Er wordt verwacht dat de P10 en P10 Plus telefoons allebei zullen komen met een 5.5 inch display met een resolutie van 1440 x 2560 pixels. Ook zullen beide toestellen de eigen Kirin 965 processor van het bedrijf krijgen. Verder zouden ze ook beiden een 12 megapixel dual camera setup aan de achterkant krijgen en een 8 megapixel camera aan de voorkant. Volgens een ander bericht zou het enige fysieke verschil tussen de smartphones gevonden kunnen worden in het display. De P10 zou een plat scherm krijgen, terwijl deze bij de P10 Plus afgerond zou zijn. Het is nog even wachten op de officiële informatie. Beide smartphones worden namelijk tijdens het World Mobile Congress onthuld aan het einde van de maand.

Bron: PhoneArena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters