Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar

Vorig jaar mochten we kennismaken met de Huawei P10-serie en dit jaar is het uiteraard tijd voor de opvolgers. Huawei licht alvast een tipje van de sluier op met het lanceren van de Huawei P20 Lite in Nederland op 19 maart. Het toestel is het jongste broertje in de P20 familie, maar staat krachtig zijn mannetje.

Octa-core processor

De Huawei P20 Lite is uitgerust met een 5,84 inch FullView 2.0 display met een resolutie van 2280 x 1080 pixels. Zoals je zou verwachten zijn de randen rondom het display miniem en kun je dus uitgebreid genieten van het genereuze scherm zonder afleidingen. Onder de motorkap vinden we een octa-core processor in combinatie met 4GB RAM en 64GB opslagruimte. Deze opslagruimte is uiteraard weer uit te breiden met een microSD kaartje tot 256GB.

Huawei P20 Lite

Dubbele camera met bokeh-lens

Dubbele camera’s zijn “here to stay” en ook de Huawei P20 Lite doet eraan mee. Aan de achterkant is het toestel uitgerust met 16 megapixel en 2 megapixel lenzen. De 16 megapixel lens is een speciale bokeh-lens om mooie scherptediepte effecten mee te maken en het grote diafragma zorgt ervoor dat je ook onder minder goed verlichte omstandigheden mooie foto’s kunt maken.

Huawei P20 Lite

Selfie camera met Face Unlock

Aan de voorkant vinden we een enkele 16 megapixel lens voor je selfies met Lightfusion technologie. Hiermee vangt de camera meer light op om ook in het donker mooie selfies te maken. De voorste camera gebruik je verder ook om het toestel te ontgrendelen met je gezicht via Face Unlock. Ook je vinger kun je gebruiken om het toestel te ontgrendelen met de vingerafdrukscanner aan de achterkant. Deze zit gelukkig niet in de buurt van de dual camera, zodat je niet te kampen hebt met vieze lenzen.

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite vanaf morgen beschikbaar

Verder komt het toestel met een 3.000mAh batterij en ondersteunt de telefoon Huawei Quick Charge om je lege batterij snel weer vol te krijgen. De P20 Lite draait meteen op Android Oreo 8.0 en zal beschikbaar zijn in de kleuren Midnight Black en Klein Blue. Vanaf 19 maart (morgen al!) is het toestel in Nederland verkrijgbaar voor 369 euro. Op 27 maart wordt hij samen met zijn P20 broertjes officieel aangekondigd.

LG G7 ThinQ

Officiële renders tonen LG G7 ThinQ van alle kanten lees verder

Samsung Galaxy X

Nieuwe details rondom opvouwbare Samsung Galaxy X lees verder

De Samsung Galaxy A6 Plus

Dit zijn de Samsung Galaxy A6 en Galaxy A6 Plus lees verder

Apple iPhone 5s

‘iOS 12 werkt ook nog op iPhone 5s’ lees verder

iPhone SE (voorloper iPhone SE 2)

We hebben goed en slecht nieuws over de iPhone SE 2 lees verder

iPhone X

iPhone X is winstgevender dan alle Android toestellen bij elkaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters