De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna

Super slow motion lijkt het nieuwe dingetje te zijn, waar smartphonemakers mee proberen uit te blinken.  We zagen de feature om ontzettend vertraagde beelden af te spelen al bij onder andere Sony en Samsung, maar nu lijkt ook Huawei zich over te geven aan de nieuwe cameramodus.

Backflip in super slow motion

In een teaser filmpje voor de aankomende Huawei P20 serie, lijkt de nieuwe super slow motion te worden gedemonstreerd. In de korte video is te zien hoe iemand met zijn voeten tegen een muur afzet om vervolgens een achterwaartse salto te maken. Op zich wat vreemde footage om een smartphone te promoten. Maar niet als je de beelden in super slow motion laat zien. Als alles langzamer wordt afgespeeld komt de moeilijkheid van een backflip veel beter naar voren, wat het een perfect filmpje maakt om te pronken met een super slow motion modus.

Kunstmatige intelligentie en 128G opslagruimte

Aan het einde van het filmpje verschijnt de tekst “Huawei P20, see mooore with AI 27 x 03 -18”. Die derde o is overigens geen typefout en bij de tekst in het filmpje lijken de o’s ook wat ronder te zijn, alsof het om cameralenzen gaat. Ook de derde o lijkt te verwijzen naar slow motion en blijkbaar zal daar op de een of andere manier ook kunstmatige intelligentie aan te pas komen. De P20 zou verder komen met 4GB RAM en 128GB opslagruimte en het Pro model met 6GB RAM in combinatie met 128GB opslagruimte.

Huawei P20 Lite al gelanceerd

Op 27 maart is het dus zover en zullen de Huawei P20 toestellen officieel gelanceerd worden. Om alvast een tipje van de sluier te lichten, werd de Huawei P20 Lite al eerder in Nederland gelanceerd. Het toestel is het jongste broertje in de serie en komt met een 5,84 inch display, dubbele camera en octa-core chipset.

Huawei P20 Lite

Behoorlijke prijzen

De prijs van de P20 Lite is overigens 369 euro, wat nog wel enigszins redelijk is. De normale Huawei P20 en Huawei P20 Pro lijken echter een behoorlijk stukje omhoog te schieten. Volgens de geruchten zou de P20 maar liefst 679 euro kosten, terwijl de Pro versie komt met een prijskaartje van een whopping 899 euro.

Via: PhoneArena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters