‘Huawei P8 krijgt adviesprijs mee van 500 euro’

Het nieuwe vlaggenschip van Huawei, de P8, krijgt waarschijnlijk een adviesprijs mee van 500 euro. Zijn kleine broertje, de Huawei P8 Lite, zou de helft gaan kosten: 250 euro.

Huawei P8

Centralpoint heeft de twee smartphones al in zijn assortiment opgenomen, inclusief de toestelprijzen. Specificaties en afbeeldingen van de smartphones zijn echter nog niet gepubliceerd. Naar verwachting is de Huawei P8 gelijk na zijn aankondiging, die morgen is, beschikbaar. De Huawei P8 Lite is waarschijnlijk vanaf 21 april te koop.

Huawei kondigt morgen dus de smartphones aan. Volgens uitgelekte informatie krijgt de Huawei P8 een scherm met een formaat van 5,2 inch en een full HD-resolutie van 1920×1080 pixels. In de smartphone zit Huawei’s eigen Kirin 930-processor. De P8 krijgt 3GB werkgeheugen en een opslagcapaciteit van 32GB. Als het goed is maakt de Huawei P8 foto’s in 13 en 8 megapixel.

Over de Huawei P8 Lite is ook al het een ander bekend, zo lijkt het. Deze smartphone zou een scherm krijgen met een formaat van 5 inch en een HD-resolutie van 1280×720 pixels. De processor is waarschijnlijk niet zo krachtig als die in de gewone P8 en de smartphone krijgt 2GB werkgeheugen.

De twee nieuwe smartphones van de Chinese fabrikant zijn waarschijnlijk gemaakt van aluminium en glas. De P8 en P8 Lite moeten behoorlijk dunne smartphones worden. Morgen wordt hierover alles duidelijk, aangezien Huawei de twee smartphones dan aankondigt. Hierbij is All About Phones aanwezig.

Hou onze site daarom in de gaten voor geschreven en gefilmde hands-ons. Dan wordt hopelijk ook duidelijk of de Huawei P8 al meteen in Nederland te koop is, of dat ons land er nog even op moet wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Mauricio Metiary -

    Ik weet niet of het gepast is om deze opmerking te plaatsen maar er wordt wel erg vaak het woordje 'waarschijnlijk' gebruikt……..

      1. Nathan Klumpenaar -

        Ik dacht ook dat huawei zich meer op deze markt wou/ging richten en Honor zich meer op de <400euro

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Apple iPhone X Plus 2018

2018: waarom Google gaat profiteren van de nieuwe iPhone lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Vijf dingen die we willen zien in de Samsung Galaxy S9 lees verder

Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters