‘Huawei P8 krijgt adviesprijs mee van 500 euro’

Het nieuwe vlaggenschip van Huawei, de P8, krijgt waarschijnlijk een adviesprijs mee van 500 euro. Zijn kleine broertje, de Huawei P8 Lite, zou de helft gaan kosten: 250 euro.

Huawei P8

Centralpoint heeft de twee smartphones al in zijn assortiment opgenomen, inclusief de toestelprijzen. Specificaties en afbeeldingen van de smartphones zijn echter nog niet gepubliceerd. Naar verwachting is de Huawei P8 gelijk na zijn aankondiging, die morgen is, beschikbaar. De Huawei P8 Lite is waarschijnlijk vanaf 21 april te koop.

Huawei kondigt morgen dus de smartphones aan. Volgens uitgelekte informatie krijgt de Huawei P8 een scherm met een formaat van 5,2 inch en een full HD-resolutie van 1920×1080 pixels. In de smartphone zit Huawei’s eigen Kirin 930-processor. De P8 krijgt 3GB werkgeheugen en een opslagcapaciteit van 32GB. Als het goed is maakt de Huawei P8 foto’s in 13 en 8 megapixel.

Over de Huawei P8 Lite is ook al het een ander bekend, zo lijkt het. Deze smartphone zou een scherm krijgen met een formaat van 5 inch en een HD-resolutie van 1280×720 pixels. De processor is waarschijnlijk niet zo krachtig als die in de gewone P8 en de smartphone krijgt 2GB werkgeheugen.

De twee nieuwe smartphones van de Chinese fabrikant zijn waarschijnlijk gemaakt van aluminium en glas. De P8 en P8 Lite moeten behoorlijk dunne smartphones worden. Morgen wordt hierover alles duidelijk, aangezien Huawei de twee smartphones dan aankondigt. Hierbij is All About Phones aanwezig.

Hou onze site daarom in de gaten voor geschreven en gefilmde hands-ons. Dan wordt hopelijk ook duidelijk of de Huawei P8 al meteen in Nederland te koop is, of dat ons land er nog even op moet wachten.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters