‘Huawei P9 krijgt 6 GB werkgeheugen’

De Huawei P9, die hoogstwaarschijnlijk morgen aangekondigd wordt op CES, bezit volgens geruchten 6 GB werkgeheugen. Vandaag de dag is 4 GB werkgeheugen het meeste wat er in een smartphone te vinden is.

Ben jij een echte multitasker en zit het werkgeheugen van je smartphone altijd vol met de zwaarste apps? Dan is de Huawei P9 misschien wat voor jou. Volgens Gizchina krijgt de nieuwe P-smartphone van Huawei namelijk 6 GB aan werkgeheugen. Als de geruchten waar zijn, is dit het meeste werkgeheugen in een smartphone tot nu toe.

Werkgeheugen vandaag de dag

419dbd80gw1ezl4vt5pi8j21040rsn2gSmartphones als de Samsung Galaxy S6 Edge + en de LG V10 hebben 4 GB werkgeheugen. Dit wordt nu al gezien als veel. Huawei zal met zijn P9 waarschijnlijk alleen willen pronken vanwege het werkgeheugen, maar een feit is dat apps ook steeds meer werkgeheugen in beslag nemen. Met zoveel opslag is de smartphone in ieder geval klaar voor de toekomst.

Huawei P9 specificaties

De Huawei P9 krijgt volgens de bron een 5,2 inch full HD-scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Dit is verrassend aangezien andere grote smartphonefabrikanten al overgestapt zijn op QHD-schermen. Verder bevat de P9 een Kirin 950-processor en een vingerprintsensor aan de achterkant.

Dual-camera technologie

Wat naast het werkgeheugen nog meer opvalt, is dat er een dubbele camera aan de achterkant zit. Zo’n camera zat onder andere ook in de HTC One M8, maar dit bleek over het algemeen niet zo veel toegevoegde waarde te hebben. Wat Huawei van plan is met deze cameratechnologie zal het bedrijf met de presentatie bekend maken.

CES

De Huawei P9 wordt op de Consumer Electronic Show, oftewel CES, bekend gemaakt. Deze vindt plaats in Las Vegas. De elektronicabeurs is vandaag begonnen en er zijn de hele week presentaties van grote smartphonefabrikanten. De show van Huawei staat gepland voor morgenochtend om tien uur.

Ondanks dat de presentatie morgen is, start de verkoop pas in maart. Hoeveel de Huawei P9 gaat kosten is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters