‘ Huawei P9 met dubbele camera te zien op foto’s ’

De Huawei P9 is gelekt via de site Mobile Dad. Deze site heeft het in het verleden regelmatig bij het goede eind gehad. De grootste verandering ten opzichte van de P8 is de dubbele camera aan de achterkant die duidelijk te zien is op de foto’s.

Grote release

Nu iedereen over de release van de Samsung Galaxy S7 en LG G5 heen is, is het tijd voor de volgende grote release van 2016. Huawei’s P9 is al een aantal keer in het nieuws geweest. Dit kwam vooral door de geruchten dat er misschien 6GB werkgeheugen in komt te zitten. De foto’s van Mobile Dad kunnen dit niet bewijzen maar we sluiten het nog niet uit.

Design Huawei P9

Op de foto’s is een toestel te zien wat erg veel lijkt op de P8 van vorig jaar. De behuizing is gemaakt van aluminium met aan de achterkant bovenaan een plastic rand waar een dubbele camera in verwerkt is. Daaronder bevindt zich een vingerprintsensor. De dubbele camera is meteen de grootste toevoeging aan de Huawei P9. Aan de voorkant is het scherm te zien met witte bezels rondom. Wat verder nog opvalt aan het toestel is de usb type-c-poort aan de onderkant. Dit is nieuw voor Huawei aangezien het bedrijf altijd micro usb-poorten inbouwden in zijn toestellen.

Specificaties

Over de specificaties is nog niet erg veel bekend, waarschijnlijk lanceert Huawei vier modellen van de P9. Dit deed het bedrijf vorig jaar ook al met drie varianten; de P8, P8 Lite en P8 Max. Elke variant zal een andere prijs krijgen en andere specificaties om een zo groot mogelijke doelgroep aan te spreken. Het topmodel zal waarschijnlijk 4GB werkgeheugen krijgen en de laatste Kirin 950-processor. Het scherm zal een 5,2 inch-diagonaal hebben met een nog onbekende resolutie. Wat de resolutie van de dubbele camera aan de achterkant is, is ook nog niet bekend.

Lancering

Huawei heeft de presentatie van de P9 gepland staan op 6 april. Bij dat evenement zal de P9 met al zijn varianten centraal staan.

Bron: Mobile Dad

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters