Huawei presenteert de Ascend G6

BARCELONA – Huawei heeft in Barcelona officieel de MediaPad X1, MediaPad M1 en de Ascend G6 aangekondigd. De eerste twee zijn tablets, de laatste een smartphone.

Huawei presenteert de Ascend G6 6kdlne fzr45mnmdvgn99y9nveelidoyteh96jj7t6oy9poi6ariuicsvfc ax d sfq9 j9r7oo y6 bqi2ns9scy7x9r4uosxa5byei9vzirhuebtrghag3swyjjplw

De Ascend G6 heeft een bijzonder goede frontcamera, met een resolutie van 5 megapixel. Dit toestel is dan ook vooral bestemd voor de mensen die van ‘selfies’ houden. Het toestel heeft een scherm van 4,5 inch en de achtercamera heeft een resolutie van 8 megapixel. Het toestel draait op Android 4.3 Jelly Bean en biedt 4G lte. Er zit een 1.2 Ghz quadcore processor in.

Het toestel wordt in het midrangesegment uitgebracht. Het is volgens Huawei vooral voor jongere mensen van 18 tot 30 jaar bedoeld, die ‘ervan houden om te delen’. Waarmee vooral foto’s en dan weer vooral selfies worden bedoeld. Er zit software in waarmee de foto’s ‘verbeterd’ kan worden voordat ze via de sociale netwerken worden gedeeld.

De telefoon wordt in vijf kleuren uitgebracht, zwart, wit, blauw, goud en roze. Het design heeft veel weg van de dunne Ascend P6 die een jaar geleden op de markt werd gebracht.

De gebruiker kan kiezen tussen twee gebruikersinterfaces, waarbij de door Huawei ontwikkelde user interface met zijn afgeronde tegels erg veel wegheeft van Windows Phone.

Huawei heeft vorig jaar een flinke groei doorgemaakt in Europa. Er werden anderhalf keer zoveel toestellen verkocht als in 2012. Sommige modellen deden het beter dan andere. Drie miljoen exemplaren van de Ascend P6 werden verkocht in honderd landen. Toch komt het marktaandeel in de meeste Europese landen niet boven de twee tot vijf procent uit. Maar de groei zit erin. In totaal werden wereldwijd 52 miljoen telefoons verkocht.

Huawei presenteert de Ascend G6 xkt5bznobyrzyuukvr4fsatjb srwmjlwuzavj77g7m xjxak0uu3b2mgugq19zshqgkspi2krarvlb8zr5cfm1p32u d3okfg8seneoht6pdcu9resgnkgdumuuatamg 

Bron: CNET

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters