Huawei viert bijzonder record en mijlpaal

Huawei heeft deze week tijdens het officiële lanceringsevenement van de Huawei Nova in China een bijzondere mijlpaal gevierd.

Huawei

Huawei Nova hands-on
De Huawei Nova

Tijdens het officiële Chinese lanceringsevenement van de Huawei Nova en de Huawei Nova Plus heeft de smartphonefabrikant een bijzonder feestje gevierd. Huawei kondigde namelijk met trots aan dat het dit jaar al meer dan honderd miljoen smartphones heeft verscheept. We hebben nog twee maanden te gaan voor 2017 begint. Vorig jaar deed Huawei er het hele jaar over om dezelfde mijlpaal te bereiken.

Mijlpaal

Het is dus duidelijk dat de Chinese smartphonefabrikant flink aan het groeien is. De Honor 8 is ondertussen wereldwijd ook meer dan 1.5 miljoen keer verkocht, en van de Huawei P9 zijn binnen vijf maanden 6 miljoen exemplaren verscheept. Huawei heeft eerder dit jaar al duidelijk gemaakt dat het de ambitie heeft om rond 2022 de grootste smartphonefabrikant ter wereld te zijn qua volume. Het plafond lijkt voorlopig in ieder geval nog niet te zijn bereikt. Het merk groeit dwars tegen de trends in.

Huawei Mate 9

Volgende maand komt Huawei naar verwachting met de Huawei Mate 9, een high-end phablet met indrukwekkende specificaties. Onder de motorkap zit Huawei’s nieuwste Kirin Processor, in combinatie met 6GB aan werkgeheugen. Aan de achterkant van het toestel zit waarschijnlijk een dubbele camera. De accu van de Huawei Mate 9 moet de phablet onderscheiden van de concurrentie. Je kunt het toestel binnen vijf minuten tot 50% opladen als we de geruchten moeten geloven.

Bron: Playful Droid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Samsung in China

Samsung in China: van marktleider tot kleine speler lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters