Huawei VIP Service, omdat jij de allerbelangrijkste bent – ADV

Een ongeluk zit in een klein hoekje, dat weten we allemaal. En laat dat nou vaak net hetzelfde hoekje zijn waar je smartphone zich bevindt. Als je toestel stuk is, kom je in een reparatietraject terecht dat lang duurt en bovendien zit je dan de hele tijd zonder je vertrouwde telefoon. Of toch niet? Huawei biedt nu iets nieuws voor al zijn klanten: De Huawei VIP Service.

Voordelen van de Huawei VIP Service

Met de Huawei VIP Service geniet je als echte VIP van allerlei extra privileges. Zo heb je normaal twee jaar garantie op je telefoon, maar Huawei breidt dit met zijn VIP Service uit naar drie jaar. Je bent dus een volledig jaar extra beschermd tegen ongelukjes!

Een ander voordeel is de vliegensvlugge reparatieservice. Mocht er onverhoopt iets misgaan met je telefoon in de drie jaar na je aankoop, dan fikst Huawei je telefoon binnen drie dagen! Is je vertrouwde toestel niet meer te redden? Geen nood! Huawei zorgt in dat geval voor een vervangend toestel. Zo hoef je je, tijdens het rouwen om je oude telefoon, ten minste geen zorgen te maken over je bereikbaarheid. Extra handig aan je telefoon laten repareren als Huawei VIP is de Pick-up & Return Service. Hiermee laat je je gewonde telefoon ophalen en in vol ornaat weer terugbrengen – en dat zonder extra kosten!

Huawei VIPTen slotte heeft Huawei nog een paar speciale privileges voor hun Huawei P9– en P9 Plus-gebruikers. Heeft je spiksplinternieuwe P9 of P9 Plus binnen drie maanden na aankoop hardwareproblemen? Dan stuur je hem op ter reparatie en dan checkt Huawei of je defect binnen de garantie valt. Zo ja, dan krijg je eenmalig gratis een nieuwe P9/P9 Plus opgestuurd. Zo is het wachten op een reparatie dus ook verleden tijd!

Een ander voordeel voor eigenaren van de P9 en P9 Plus is de schermgarantie. Gaat er binnen drie maanden na je aankoop iets mis en breekt je scherm? Geen paniek! Huawei gaat namelijk niet moeilijk doen voor jou als echte VIP en vervangt één keer je scherm – helemaal gratis!

Meer informatie?

Heb jij ook altijd al als VIP behandeld willen worden? Check dan de beste Huawei-aanbiedingen bij Belsimpel.nl! Voor meer informatie kun je ook bij Belsimpel terecht, of check voor een volledig overzicht van de voorwaarden de website van Huawei.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters