‘Huawei werkt aan P8 Max met 6,8-inch scherm’

Nog ruim een maand, en dan presenteert Huawei zijn nieuwe vlaggenschip. Waarschijnlijk kondigt de Chinese smartphonefabrikant de P8 op 15 april aan in Londen. Huawei zou echter werken aan nog een topmodel.

‘Huawei werkt aan P8 Max met 6,8-inch scherm’ Huawei

Dit denkt CNMO, dat foto’s heeft uitgelekt van de gewone Huawei P8. Huawei zou ook werken aan de P8 Max. Dit wordt een gigant van een apparaat dat een scherm met een formaat krijgt van 6,8 inch. Het is onbekend wat voor resolutie deze display krijgt, full HD of QHD, maar Huawei is geen fan van QHD.

Meer informatie over de Huawei P8 Max ontbreekt nog. Ondertussen is er dus wel weer opnieuw beeldmateriaal uitgelekt van de Huawei P8. Deze smartphone zou met 6 millimeter superdun worden. Daarmee is de P8 een halve centimeter dunner dan zijn voorganger, de Ascend P7.

Verder krijgt de Huawei P8 waarschijnlijk een scherm met een formaat van 5,2 inch. Deze display krijgt een full HD-resolutie van 1080×1920 pixels, als we de geruchten mogen geloven. In de smartphone zou de Kirin 930-chipset van Huawei zitten. Dit is een 64 bit-chipset die is gebakken op 16 nanometer.

Daarnaast zou er in de telefoon een 13-megapixelcamera komen te zitten. Hoewel dit inmiddels niet meer zo bijzonder is, krijgt de camera als het goed is wel optische beeldstabilisatie. Huawei zou Huawei niet zijn als er een prima selfiecamera in de smartphone komt te zitten, maar daarover is nog niets bekend.

Het is ook nog onbekend of Huawei tegelijkertijd met de P8 ook de P8 Max presenteert. Wel lijkt het inmiddels zeker te zijn dat de Chinese smartphonefabrikant de naam ‘Ascend’ laat vallen. Ook op het Mobile World Congress was die naam in geen velden of wegen te bekennen, zelfs bij smartphones die de naam al dragen, zoals de Huawei Ascend Mate 7.

‘Huawei werkt aan P8 Max met 6,8-inch scherm’ screen shot 2015 03 06 at 171832 
‘Huawei werkt aan P8 Max met 6,8-inch scherm’ screen shot 2015 03 06 at 171844 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Android Oreo installeren

Zo installeer je Android 8.0 Oreo op je smartphone lees verder

Vervangend display kan gebruikt worden om je smartphone te bespieden lees verder

Android O Oreo

Android 8.0 Oreo is officieel: dit kunnen we van het koekje verwachten lees verder

Geen MIUI meer: ‘Xiaomi werkt aan Android One-smartphone’ lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters