Huawei zet eerst stappen in Nederland met distributieovereenkomst 2020mobile

De Chinese producent Huawei heeft de eerste distributieovereenkomst in Nederland gesloten voor haar tablets en smartphones. Distributeur 2020mobile zal de levering van de apparaten op zich gaan nemen. De Chinezen zullen binnenkort met hun apparatuur in de winkels te vinden zijn.

Huawei Ideos X5

Huawei, een zeer grote speler in Azië als het gaat om telecom apparatuur zoals netwerken, masten en smartphones, is stapvoets ook haar eerste stappen aan het zetten in Europa. De fabrikant heeft nu voor Nederland een distributieovereenkomsten gesloten met distributeur 2020mobile voor het leveren van haar smartphones en tablets. Volgens 2020mobile zal Huawei haar IDEOS-lijn naar Nederland gaan brengen in de vorm van de IDEOS en de IDEOS X5.

“We zijn verheugd over de samenwerking met 20:20mobile Benelux. Op deze manier creëren we nieuwe mogelijkheden om Huawei Ideos-producten verder onder de aandacht te brengen van wederverkopers en consumenten”, zegt Rob van Eijndt, Sales Manager Terminals van Huawei. “Ons nieuwe partnership met 20:20mobile stelt ons in staat onze gezamenlijke ambities te verwezenlijken. 2011 wordt hét jaar van Android en de sterke focus op smartphones inclusief bijbehorende accessoires is bijvoorbeeld een mooie manier om consumenten te laten ervaren waar smartphones voor staan.”

Huawei zal ook de Android-tablet IDEOS S7 naar Nederland gaan brengen. Volgens de twee partijen zijn de twee smartphones en de tablet al onmiddellijk leverbaar voor partijen. Onduidelijk is nog wat de retail prijzen zijn van de verschillende producten.

Huawei Ideos

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters