Huawei zet eerst stappen in Nederland met distributieovereenkomst 2020mobile

De Chinese producent Huawei heeft de eerste distributieovereenkomst in Nederland gesloten voor haar tablets en smartphones. Distributeur 2020mobile zal de levering van de apparaten op zich gaan nemen. De Chinezen zullen binnenkort met hun apparatuur in de winkels te vinden zijn.

Huawei Ideos X5

Huawei, een zeer grote speler in Azië als het gaat om telecom apparatuur zoals netwerken, masten en smartphones, is stapvoets ook haar eerste stappen aan het zetten in Europa. De fabrikant heeft nu voor Nederland een distributieovereenkomsten gesloten met distributeur 2020mobile voor het leveren van haar smartphones en tablets. Volgens 2020mobile zal Huawei haar IDEOS-lijn naar Nederland gaan brengen in de vorm van de IDEOS en de IDEOS X5.

“We zijn verheugd over de samenwerking met 20:20mobile Benelux. Op deze manier creëren we nieuwe mogelijkheden om Huawei Ideos-producten verder onder de aandacht te brengen van wederverkopers en consumenten”, zegt Rob van Eijndt, Sales Manager Terminals van Huawei. “Ons nieuwe partnership met 20:20mobile stelt ons in staat onze gezamenlijke ambities te verwezenlijken. 2011 wordt hét jaar van Android en de sterke focus op smartphones inclusief bijbehorende accessoires is bijvoorbeeld een mooie manier om consumenten te laten ervaren waar smartphones voor staan.”

Huawei zal ook de Android-tablet IDEOS S7 naar Nederland gaan brengen. Volgens de twee partijen zijn de twee smartphones en de tablet al onmiddellijk leverbaar voor partijen. Onduidelijk is nog wat de retail prijzen zijn van de verschillende producten.

Huawei Ideos

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters