Huidige T-Mobile klanten kunnen iPhone 3G toch krijgen

Huidige T-Mobile klanten komen toch in aanmerking voor de nieuwe iPhone 3G, zonder dat ze hun oude contract eerst hoeven uit te zitten. Het moet dan wel via een omweg, namelijk via de zogenaamde lost & stolen-procedure.

Dan kan het huidige toestel worden vervangen door een 3G iPhone, zo meldde het lifestylemagazine Bright vandaag. Voor de klanten die hun kapotte toestel zo vervangen door een iPhone, geldt dat ze hun huidige contract eerst uitdienen. Na afloop wordt het geüpgrade naar een iPhone-abonnement van twee jaar. De telecomaanbieder liet eerder weten dat hun klanten pas het gewilde toestel kunnen krijgen, als hun contract is afgelopen.

“Huidige T-Mobile-klanten komen ook in aanmerking voor de nieuwe iPhone 3G, zonder dat ze hun oude contract eerst hoeven uit te zitten. Via de zogenaamde lost & stolen-procedure kan je je huidige toestel onmiddellijk vervangen door een 3G iPhone. Moet je wel een toestel van T-Mobile hebben natuurlijk, dat gestolen is of niet meer goed werkt. Dennis van de klantenservice van T-Mobile beaamt dat het zo werkt. ‘Als uw telefoon niet goed meer werkt komt u in aanmerking. Zal ik het gelijk voor u in orde maken?’

Een tweede telefoontje van Bright naar de helpdesk, met een andere medewerker, levert het hetzelfde antwoord. Een kapot T-Mobile-toestel kun je vervangen door de iPhone. Check! Binnen vijf dagen ontvangen we een schriftelijke bevestiging per post. De witte 16 gb iPhone wordt binnen vier tot zes weken geleverd. Kosten 1 euro.

Voor de klanten die hun kapotte toestel zo vervangen door een iPhone, geldt dat ze hun huidige contract eerst uitdienen. Na afloop wordt het geüpgrade naar een iPhone-abonnement van twee jaar. Heb je nu al een flatfee data-abonnement dan kan dat best voor een paar maanden, en wacht je alleen op iets sneller internet en Visual Voicemail. “

pmiPhone_boardtopBIG

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters