Hyves komt met eigen MVNO genaamd Hyves Mobile

Hyves heeft aangekondigd dat het een eigen virtuele operator is begonnen genaamd Hyves Mobile. Het sociaal netwerk maakt hiervoor gebruik van het T-Mobile-netwerk en stelt haar gebruikers in staat om elke maand gratis 1000 minuten of sms’jes naar andere Hyvers te verbruiken.

Hyves Mobile

Het grootste sociale netwerk van Nederland is haar eigen mobile virtual network operator-netwerk gestart. Onder de naam Hyves Mobile gaat het netwerk verder haar gebruikersbestand bedienen met het aanbieden van mobiele diensten via het T-Mobile-netwerk.

“Contact via social media-applicaties op de mobiele telefoon is tegenwoordig populairder dan e-mail. Het was voor ons een logische stap om zelf provider te worden”, aldus Yme Postma, manager business development bij Hyves tegenover de Spits. Hyvers krijgen naast een gratis mobiele dataverbinding in Nederland ook de mogelijkheid om naar andere Hyvers gratis elke maand 1000 minuten te bellen of te sms’en. Hyves laat weten dat het dit aanbod kan doen omdat het geen kosten maakt zolang de Hyvers binnen het eigen netwerk naar elkaar bellen. “Wanneer onze gebruikers bellen via hetzelfde netwerk, maken wij verder geen kosten.”

Hyves lijkt met de nieuwe dienst van plan om een sociale netwerk-telefoon te creëren aangezien het een diepe intergratie wil hebben met de telefoons die het gaat verkopen. “We hebben ook het plan om Hyves-contacten met de contacten in je mobiele telefoon te synchroniseren, zodat je meteen ziet met wie je gratis belt.” Uiteraard behoort ook de standaard Hyves-applicatie tot het assortiment zodra een smartphone via Hyves Mobile wordt aangekocht. Momenteel biedt Hyves alleen BlackBerry’s en Android-smartphones aan op haar netwerk. Ook sim-only’s behoren binnen het netwerk tot de mogelijkheden waarbij belminuten ingekocht dienen te worden voor het bellen en sms’en naar andere netwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Bert Telecomsite -

    Lijkt me moeilijk om je in te vechten in het bestaande Abonnementen zijn wel wat prijzig, vooral als je de relatief lage internelheid van 384 kbps krijgt bij onbeperkt internet. Onderling bellen is wel een goede deal

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters