Hyves Mobile neemt de iPhone 4 op in het assortiment

Hyves Mobile heeft bekend gemaakt dat het gaat beginnen met de verkoop van de Apple iPhone 4. De MVNO is de eerste in zijn soort die het populaire toestel mag aanbieden van Apple in Nederland.

De virtuale operator Hyves Mobile heeft als eerste MVNO een deal met Apple om de Apple iPhone 4 te verkopen in Nederland. Hyves Mobile is een virtuale operator die gebruik maakt van het T-Mobile netwerk maar verder geheel zelfstandig opereert. Virtuale operators hebben over het algemeen weinig slagkracht om zulke grote deals met producenten te maken, maar Hyves Mobile lijkt hierop een uitzondering. Sinds vandaag weet de telco via haar website de Apple iPhone 4 aan te bieden aan haar gebruikers.

Het toestel wordt alleen met een abonnement verkocht en geleverd met onbeperkt internet met een snelheid van 3,6 Mb/s. De prijzen van het toestel zijn marktconform te noemen aangezien Apple deze sterk reguleert bij providers. Onduidelijk is of het toestel ook voor geladen wordt met Hyves-content zoals dat bij de andere smartphones wel het geval is. Waarschijnlijk is dat niet het geval aangezien Apple daar geen toestemming voor geeft bij providers. Hyves stelt haar gebruikers in staat om elke maand gratis 1000 minuten of sms’jes naar andere Hyvers te verbruiken via het netwerk van Hyves Mobile.

“We zijn blij met de specifieke toestemming van Apple om het toestel in het assortiment op te nemen, dit schept vertrouwen voor ons aanbod, aldus Joost van der Plas van Hyves Mobile . De propositie dat je onderling bijna onbeperkt gratis kan bellen en smsen is de primaire kracht van Hyves Mobile. De succesfactor zit in de mogelijkheid van vrienden om van elkaar te zien wanneer hun contract afloopt, zodat ze samen kunnen bepalen in een bepaalde periode over te stappen op Hyves Mobile”.

Apple iPhone 4 Hyves Mobile

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters