Hyves Mobile neemt de iPhone 4 op in het assortiment

Hyves Mobile heeft bekend gemaakt dat het gaat beginnen met de verkoop van de Apple iPhone 4. De MVNO is de eerste in zijn soort die het populaire toestel mag aanbieden van Apple in Nederland.

De virtuale operator Hyves Mobile heeft als eerste MVNO een deal met Apple om de Apple iPhone 4 te verkopen in Nederland. Hyves Mobile is een virtuale operator die gebruik maakt van het T-Mobile netwerk maar verder geheel zelfstandig opereert. Virtuale operators hebben over het algemeen weinig slagkracht om zulke grote deals met producenten te maken, maar Hyves Mobile lijkt hierop een uitzondering. Sinds vandaag weet de telco via haar website de Apple iPhone 4 aan te bieden aan haar gebruikers.

Het toestel wordt alleen met een abonnement verkocht en geleverd met onbeperkt internet met een snelheid van 3,6 Mb/s. De prijzen van het toestel zijn marktconform te noemen aangezien Apple deze sterk reguleert bij providers. Onduidelijk is of het toestel ook voor geladen wordt met Hyves-content zoals dat bij de andere smartphones wel het geval is. Waarschijnlijk is dat niet het geval aangezien Apple daar geen toestemming voor geeft bij providers. Hyves stelt haar gebruikers in staat om elke maand gratis 1000 minuten of sms’jes naar andere Hyvers te verbruiken via het netwerk van Hyves Mobile.

“We zijn blij met de specifieke toestemming van Apple om het toestel in het assortiment op te nemen, dit schept vertrouwen voor ons aanbod, aldus Joost van der Plas van Hyves Mobile . De propositie dat je onderling bijna onbeperkt gratis kan bellen en smsen is de primaire kracht van Hyves Mobile. De succesfactor zit in de mogelijkheid van vrienden om van elkaar te zien wanneer hun contract afloopt, zodat ze samen kunnen bepalen in een bepaalde periode over te stappen op Hyves Mobile”.

Apple iPhone 4 Hyves Mobile

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. gast1 -

    Ja klopt ook een beetje. echter is telfort allen van kpn en niet echt een onderdeel van, aangezien telfort als alleen staand bedrijf verder gaat, maar dat alleen de inkomsten bij kpn in de portomonnee komen.:D
    maar goed, telfort is inderdaad een cheater

    1. Danijel -

      Hmm, ja, heb je technisch gezien idd gelijk in. Ware het niet dat Telfort een btje een rare eend in de bijt is aangezien het eerst wel een eigen netwerk had. Maar nu inderdaad niet meer. Daarnaast is Telfort onderdeel van KPN, dus daarmee is de deal ook mee verlengd.

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters