I-Mate brengt maar 2 in plaats van 5 Ultimate modellen uit

De Ultimate serie van I-Mate bestond eigenlijk uit 5 high-end pda/smartphone modellen die I-Mate er weer helemaal bovenop moesten helpen, echter hebben nu meerdere site bevestigd dat I-Mate heeft besloten om maar 2 van de 5 modellen uit te gaan brengen en de overige modellen in vergetelheid te gooien.

Het was al langer bekend dat I-Mate in zwaar weer verkeerde, maar dat ze nu ook modellen hebben gecanceld is toch wel tekenend voor het bedrijf en haar financiën. I-Mate heeft sinds de scheiding met HTC maar een paar modellen uitgebracht in de wereld en slechts een daarvan is in Nederland aangekomen en heeft Rabobank verkocht als introductie van haar nieuwe netwerk.

Het ging met I-Mate bergafwaarts sinds HTC had aangekondigd zich op haar eigen merk te gaan richten en de samenwerking te stoppen met I-Mate. Hierdoor had I-Mate geen top modellen meer in huis en liep de omzet en afzet sterk terug. De best verkopende modellen van I-Mate waren dan ook de I-Mate JasJar (Qtek 9000) en de I-Mate K-Jam (Qtek 9100). We zien het dan ook somber in voor I-Mates toekomst.

i-mate-ultimate-renderings-three-down 

17/08/2007 11:49

Zojuist een bericht tegengekomen waarin wordt ontkend dat I-Mate 3 modellen zal laten vallen. Het is nu nog echter onduidelijk hoe en wat, dus tot die tijd moeten we even een kritische blik naar bieden bronnen geven!

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters