I-mate vertoont weer teken van leven

Kortgeleden leek het erop dat i-mate er echt mee op zou houden. I-mate’s CEO, Jim Morrison heeft nu echter verklaard dat het bedrijf wel degelijk blijft bestaan. Volgens Morrison zit zijn bedrijf in de problemen wegens een grote fraude.

RIP i-mate

Ongeveer twee weken geleden meldden we over de mogelijke bedrijfsstop van i-mate. Medewerkers stonden eerder deze maand nog voor een dichte deur, en de CEO leek met de noorderzon vertrokken te zijn. Dit blijkt onwaar. I-mate’s CEO Jim Morrison heeft in een verklaring vanuit de Verenigde Arabische Emiraten laten weten dat zijn bedrijf blijft bestaan, en dat de problemen veroorzaakt zijn door een grote fraude. Deze zou gepleegd zijn door een medewerker bij i-mate. Volgens Morrison is de fraude in augustus aan het licht gekomen, en wordt deze op dit moment door de politie behandeld.

Verder maakt de topbestuurder van i-mate bekend dat het bedrijf nieuwe smartphones gaat lanceren. Voordat de fraude werd ontdekt was het plan om de eerste daarvan binnen zeer korte termijn uit te brengen. Morrison geeft verder toe dat het voor het bedrijf problematisch is om de medewerkers te blijven betalen. Toch blijft de CEO positief door te melden dat het bedrijf zal blijven bestaan en de geplande producten ook daadwerkelijk uitgebracht zullen worden. Wanneer het kantoor in Dubai, waar Morrison zich momenteel bevindt, weer geopend wordt, wordt niet verteld.

Bron: Arabian Business

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters