I-mate vertoont weer teken van leven

Kortgeleden leek het erop dat i-mate er echt mee op zou houden. I-mate’s CEO, Jim Morrison heeft nu echter verklaard dat het bedrijf wel degelijk blijft bestaan. Volgens Morrison zit zijn bedrijf in de problemen wegens een grote fraude.

RIP i-mate

Ongeveer twee weken geleden meldden we over de mogelijke bedrijfsstop van i-mate. Medewerkers stonden eerder deze maand nog voor een dichte deur, en de CEO leek met de noorderzon vertrokken te zijn. Dit blijkt onwaar. I-mate’s CEO Jim Morrison heeft in een verklaring vanuit de Verenigde Arabische Emiraten laten weten dat zijn bedrijf blijft bestaan, en dat de problemen veroorzaakt zijn door een grote fraude. Deze zou gepleegd zijn door een medewerker bij i-mate. Volgens Morrison is de fraude in augustus aan het licht gekomen, en wordt deze op dit moment door de politie behandeld.

Verder maakt de topbestuurder van i-mate bekend dat het bedrijf nieuwe smartphones gaat lanceren. Voordat de fraude werd ontdekt was het plan om de eerste daarvan binnen zeer korte termijn uit te brengen. Morrison geeft verder toe dat het voor het bedrijf problematisch is om de medewerkers te blijven betalen. Toch blijft de CEO positief door te melden dat het bedrijf zal blijven bestaan en de geplande producten ook daadwerkelijk uitgebracht zullen worden. Wanneer het kantoor in Dubai, waar Morrison zich momenteel bevindt, weer geopend wordt, wordt niet verteld.

Bron: Arabian Business

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters